Despre Ziar Medical

Despre Ziar Medical – Noutăți din sănătate

Starea de sănătate a populației este determinată de accesul la sănătate și servicii de sănătate, motiv pentru care procesul continuu de reformă a sistemului sanitar din România, din ultimele decenii, a condus la dezvoltarea pieței medicale.

Nevoia de informare a populației privind mijloacele moderne de diagnostic și tratament, promovarea unui stil de viață sănătos, drepturile deținute în calitate de beneficiari ai sistemului de asigurări de sănătate etc. au dat naștere unui proiect prin care să fie oferită o amplă promovare a pieței medicale românești, în complexitatea ei – de la spitale, centre medicale, laboratoare de analiză și imagistică medicală, farmacii, centre de sănătate, până la specialiștii din sistem.

Ziar Medical este un proiect editorial care a luat naștere din dorința de a aduce informația mai aproape de pacient și de persoanele sănătoase, prin reportaje, interviuri, știri, articole medicale și de legislație.

Obiectivul principal al Ziarului Medical este de a veni pe piața media din România cu un concept editorial dedicat domeniului, neutru și obiectiv, cu adresabilitate pentru publicul larg din țară.