Dr. Daisa Delia – Tehnica PRP de rejuvenare vaginală în tratarea incontinenței urinare

Dr. Daisa Delia, medic specialist în Obstetrică-Ginecologie la clinica VenArt Cluj, oferă într-un interviu pentru Ziar Medical informații despre o metodă de rejuvenare vaginală denumită PRP vaginal (terapia vampir), care este foarte benefică pentru a trata incontinența urinară.

Incontinența urinară tratament – ”Incontinența urinară apare după o sarcină, mai bine zis după o naștere sau în perioada de menopauză. Această metodă PRP vaginal, denumită și terapia vampir ajută la producerea de colagen și elastină în zona în care se injectează această plasmă după ce se prelucrează sângele. Reduce sau chiar duce la dispariția incontinenței urinare. Efectul este imediat și durează între 9 luni și 14 luni. Se poate repeta injectarea la 6 luni de zile pentru a apărea efectul cumulativ. După trei asemenea intervenții, efectul cumulativ este de trei ani de zile. Până la trei ani de zile poate să dispară acea incontinență urinară”, a declarat Dr Daisa Delia.

Dr. Daisa Delia a transmis și o serie de recomandări privind sănătatea sânului.

”Sânul dintotdeauna a fost un oragan care a fost destul de prost examinat pentru că nimeni nu știa cui aparține sânul, cărei specialități. Specialitatea care se ocupă de sân este obstetrica-ginecologia. Face parte dintre organele reproducătoare ale femeii și trebuie examinat anual. În cadrul examinării Babeș-Papanicolau ar trebui examinat și sânul. Acest lucru înseamnă că se face palparea sânului, iar dacă se observă o neregularitate la nivelul sânului se completează cu o ecografie mamară. Foarte important de reținut este că femeile trebuie să se autoexamineze lunar, după menstruație. Autopalparea este foarte importantă. De ce după mestruație? Pentru că sânul este foarte relaxat, nefiind agresat hormonal. Secreția mamară în afara perioadei de alăptare sau a sarcinii nu este normală. Orice secreție trebuie examinată”, a menționar Dr. Delia Daisa.

Dr. Delia Daisa poate fi contactată pentru informații și consultații la clinica VenArt Cluj.

- Articolul continua mai jos-

Cu specialiști de înalt profesionalism, medici cu rezultate remarcabile în medicină, Clinica VenArt Cluj pune la dispoziția pacienților o serie de specialități medicale: chirurgie ORL, chirurgie vasculară, chirurgie generală, ginecologie-oncologie, chirurgie plastică și estetică, ecografie. Clinica dispune de excelenta colaborare cu medicul francez, René Milleret, cu excepționale rezultate în tratamentul varicelor, prin metode inovative și minim invazive. Tratament varice București asigurat de Clinica VenArt tot prin colaborarea cu dr. Rene Milleret.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari