Flebologie – intervenții minim invazive – tehnici de vârf la București

Cu un număr de 50.000 de operații de varice la activ, iar în ultimii 15 ani efectuate doar prin metode minim invazive (radiofrecvență, laser, aburi), dr. Rene Milleret este unul din medicii de referință al acestor metode în medicina vasculară mondială.

Tehnica ablației varicelor cu abur este mai bună decât metodele uzuale prin laser sau radiofrecvență pentru că ne permite să tratăm mai mulți pacienți și cazuri mai dificile. Metoda cu aburi a fost dezvoltată în anul 2008.

Dr. Rene Milleret – “Suntem aici, în Spitalul Gral Medical Onconfort din București, care este unul foarte bine dotat și unde noi am prezentat o nouă tehnică de chirurgie venoasă de îndepărtare a venelor varicoase, cu abur.

Tehnica ablației varicelor cu aburi se efectuează cu anestezie locală și sedare ușoară, ceea ce permite pacientului să se întoarcă acasă foarte repede, după doar 2-3 ore de stat în clinică și se poate reface foarte repede. Poate să conducă mașina încă de a doua zi după operație și poate merge la muncă după două zile de la intervenție, ceea ce este unul dintre principalele avantaje ale acestei metode. Rezultatele cosmetice sunt foarte bune.

- Articolul continua mai jos-

La controlul pe care pacientul îl face la o lună, tratăm vene foarte mici, vene în formă de păianjen, care ar putea să mai fie încă vizibile.

Citeste si: Tehnica ablației cu abur – un tratament complet al venelor varicoase

Dr. Rene Milleret – „Nu este recomandat să se expună la soare 2-3 săptămâni după operație și este bine să aștepte o săptămână înainte să zboare cu avionul. Altfel, pacientul duce o viață absolut normală, iar spotul (mica incizie la nivel local), dispare într-o săptămână sau două”.

Dr. Rene Milleret este un renumit chirurg vascular în Europa, cu numeroase lucrări de cercetare și publicații științifice, un inovator în domeniul chirurgiei vasculare, având câteva metode moderne de operare pe care le-a dezvoltat și care au început să fie folosite cu succes în chirurgia vasculară. Cea mai recentă dintre acestea, metoda cu aburi a fost dezvoltată de Dr. René Milleret în anul 2008, din dorința de a elimina unele neajunsuri pe care le au metodele termice tradiționale de tratare a varicelor.

Membru fondator și membru al Consiliului de Administrație al Forumului European Venos, membru al unor Colegii, Societăți și Forumuri de specialitate din domeniul Vascular din Franța, SUA și Canada.

Cu specialiști de înalt profesionalism, medici cu rezultate remarcabile în medicină, Clinica VenArt Cluj pune la dispoziția pacienților o serie de specialități medicale: chirurgie ORL, chirurgie vasculară, chirurgie generală, ginecologie-oncologie, chirurgie plastică și estetică, ecografie. Clinica dispune de excelenta colaborare cu medicul francez, René Milleret, cu excepționale rezultate în tratamentul varicelor, prin metode inovative și minim invazive. Tratament varice București asigurat de Clinica VenArt tot prin colaborarea cu dr. Rene Milleret.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari