Chirurgia endovasculară – operație în premieră la Constanța

Constanța intră în galeria restrânsă a orașelor din România unde se practică în momentul de față chirurgia endovasculară.

Pe lista scurta a unitatilor medicale de prestigiu se afla de astazi si Ovidius Clinical Hospital, scrie Antena Satelor.

Chirurgia endovasculară este o abordare moderna a patologiei vasculare prin tehnici minim invazive, care permit o recuperare postinterventionala foarte rapida a pacientilor.

Tehnica se adreseaza celor care au nevoie de angioplastii cu sau fara stent, operatii de anevrisme aortice, interventii pentru arterele carotide sau chirurgia varicelor. Ovidius Clinical Hospital este singurul spital din sud-estul României unde vor avea loc astfel de interventii.

- Articolul continua mai jos-

Citește mai multe articole de sănătate

Cu specialiști de înalt profesionalism, medici cu rezultate remarcabile în medicină, Clinica VenArt Cluj pune la dispoziția pacienților o serie de specialități medicale: chirurgie ORL, chirurgie vasculară, chirurgie generală, ginecologie-oncologie, chirurgie plastică și estetică, ecografie. Clinica dispune de excelenta colaborare cu medicul francez, René Milleret, cu excepționale rezultate în tratamentul varicelor, prin metode inovative și minim invazive. Tratament varice București asigurat de Clinica VenArt tot prin colaborarea cu dr. Rene Milleret.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari