IAȘI - 3-4 NOIEMBRIE 2022

Gala Elitelor Medicale și Forumul Serviciilor și Tehnologiilor Medicale organizate în premieră la Iași

     Brandurile „ZIAR MEDICAL” și „DORNA MEDICAL” organizează în premieră la Iași, în perioada 3-4 noiembrie 2022 FORUMUL SERVICIILOR ȘI TEHNOLOGIILOR MEDICALE – Ediția a IV-a și GALA ELITELOR MEDICALE – Ediția a VII-a.
Cele două evenimente sunt organizate în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, Colegiul Medicilor Iași și Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova.
Forumul Serviciilor și Tehnologiilor Medicale este o manifestare științifică dedicată tuturor profesioniștilor din domeniul sănătății și oferă prilejul unui schimb valoros de informații de specialitate, precum și de stabilire a unor conexiuni veritabile cu alți experți din domeniul medical.
Evenimentul reprezintă un reper în domeniul medical, grație tematicilor abordate, a prezenței somităților și profesioniștilor în sănătate, precum și a noutăților și inovațiilor expuse.

Temele și cerințele dezbaterii

Tematica prezentei ediții este una complexă, aducând în atenția distinsului auditoriu următoarele simpozioane și conferințe medicale, programate să se desfășoare în Amfiteatrele și Aula Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, după cum urmează:

Pentru a vizualiza programul conferintelor mai detaliat, click pe link-ul dorit.

Evenimentul va fi urmat de Gala Elitelor Medicale, cea mai prestigioasă festivitate de premiere a elitelor medicale românești și internaționale, celebrând excelența în domeniul sănătății.
Gala Elitelor Medicale 2022 – Ediția a VII-a marchează recunoașterea și aprecierea actului medical și a cercetării pentru înalta calitate, profesionalismul și constanța eforturilor depuse în activitatea desfășurată, cât și managementului performant și devotamentului față de pacienți, aducând alături cadre medicale și universitare recunoscute și apreciate pe plan internațional, societăți medicale, reprezentanți ai mediului politic decizional, diplomatic și administrativ, oameni de afaceri, lideri de opinie, jurnaliști și reprezentanți ai asociațiilor de pacienți.
Gala Elitelor Medicale va avea loc vineri, 4 noiembrie 2022, începând cu ora 19.00, la Congress Hall – Palas Mall Iași în Sala Chopin & Vivaldi, organizatorii decernând următoarele categorii de premii:

     1. Premiul pentru excelență în medicină;
     2. Performanță și inovație în domeniul medical;
     3. Educație și cercetare în domeniul medical;
     4. Premiul pentru întreaga activitate medicală;
     5. Premiul pentru management și dezvoltare medicală;
     6. Premiul pentru profesionalism în asistență medicală;
     7. Cea mai bună echipă de urgență;
     8. Cea mai bună echipă/secție spitalicească;
     9. Cel mai bun medic de familie;
   10. Premiul pentru cea mai dinamică societate medicală.


Evenimentul este organizat în parteneriat cu:
Ziar Medical,
Dorna Medical,
Samsung Medical,
Novomed International,
CardioTech,
Siemens Healthineers,
Antibiotice a+,
Medtronic,
Charisma Medical,
Genodynamic,
Synttergy,
Mega Life Care,
Volvo Premium Nordic Cars,
Acibadem,
Cotnari.

Sponsori Iasi