VIDEO: Investigații Imagistice de înaltă performanță la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj asigură investigații imagistice de înaltă performanță cu echipamente de radiologie fixă și mobilă, ecografie și CT sau RMN, care funcționează în program continuu pentru asigurarea imediată a diagnosticului. 

Dr. Vasile Morar, coordonator Laborator de Radiologie și Imagistică ne-a expus faptul că spitalul beneficiază de aparatură nouă și performantă și de un personal bine pregătit, format din 3 medici radiologi și 7 tehnicieni. Personalul se află într-un proces de pregătire continuă, adaptat nevoilor prezente, făcând față tuturor situațiilor neprevăzute cu care se confruntă în activitatea zilnică.

Perioada pandemiei a reprezentat o reală provocare pentru unitățile medicale din țară, însă datorită gestionării eficiente și a personalului dedicat, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca a fost considerat una dintre cele mai performante unităţi medicale Covid19 din România.

SCBI radiologie imagistică

- Articolul continua mai jos-

Investigații Imagistice de înaltă performanță în cadrul Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca

Spitalul a deservit în pandemie un număr foarte mare de pacienți. Cazurile ușoare au beneficiat de radiografii, iar cazurile severe de radiografii și computer tomograf.

 

În prezent, conform Dr. Vasile Morar, activitatea specialității Radiologie și Imagistică a spitalului se concentrează pe investigarea imagistică a pacienților din spital de zi și din ambulator.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari