fbpx

VIDEO: Dr. Violeta Briciu, SCBI – Evaluare și Diagnosticare corectă a patologiilor infecțioase complexe

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca oferă o evaluare și diagnosticare corectă a patologiilor infecțioase complexe, cu ajutorul unei abordări multidisciplinare prin colaborarea cu specialiștii din ambulatoriul integrat al spitalului.

Unitatea Medicală reprezintă un pol al excelenței în ceea ce privește prevenția, tratarea și cercetarea în domeniul bolilor infecțioase.

Șef lucrări, Dr. Violeta Briciu, director medical al spitalului a declarat următoarele:

„Pacientul cu patologie infecțioasă are un profil special, având asociată o patologie complexă prin boli cronice, cardiace, neurologice, neoplazii, imunosupresie. Astfel, îngrijirea acestor pacienți necesită o abordare multidisciplinară prin colaborarea și ajutorul medicilor specialiști din ambulatoriul integrat al spitalului, bazându-ne pe un diagnostic corect într-un laborator de analize medicale performant și cu ajutorul unui laborator de imagistică.”

Educație medicală continuă și procese de informare permanentă a specialiștilor din corpul medical

„Dorința de autodepășire este pusă în slujba nevoii fiecărui pacient iar calitatea și siguranța actului medical reprezintă constantele activității profesionale a personalului medical și de îngrijire.

- Articolul continua mai jos-

Astfel, toată îngrijirea medicală complexă, asigurată de colectivul medical se bazează pe o educație medicală continuă și pe o informare permanentă a specialiștilor referitor la noutățile publicate în patologia infecțioasă”.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari