fbpx

VIDEO: Ambulatoriul integrat al SCBI este cea mai mare unitate ambulatorie publică din România

Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase este cea mai mare și complexă unitate ambulatorie publică din România, având o structură organizatorică care cuprinde 21 de specialități clinice medicale pentru adulți, 10 specialități clinice medicale pentru copii precum și 5 laboratoare medicale.

Dr. Sidea Maria, Medic Șef Ambulatoriu Integrat face cunoscut faptul că ambulatoriului i se pot adresa atât pacienți adulți cât și pacienți pediatrici.

„Aceștia pot fi evaluați și tratați în cadrul plurispecialităților pe care le avem și în cadrul laboratoarelor de radiologie și imagistică, în cadrul laboratorului de gastroenterologie, de explorări funcționale, de angiografie și în cadrul laboratorului de medicină fizică și recuperare”.

Dr. Joca Ioana, Medic Specialist Pediatrie aduce în atenția publicului faptul că în compartimentul de pediatrie sunt oferite consultații de specialitate, cât și investigații suplimentare și radiografii.

- Articolul continua mai jos-

ambulatoriu integrat pediatrie

„Micuții noștri pacienți beneficiază de o evaluare în echipă, împreună cu specializările conexe”.

Conform Dr. Cavași Eduard, Medic Primar Gastroenterologie, spitalul dispune de un laborator de endoscopie digestivă ce permite abordarea manoperei de gastroscopie și colonoscopie, atât diagnostică cât și terapeutică, precum și ecoendoscopie.

ambulatoriu integrat gastroenterologie

Compartimentul de gastroenterologie este dotat cu ecograf – vârf de gamă, ce permite inclusiv ecografia cu substanță de contrast și elastografii.

Dr. Schiotis Ruxandra Elena, Medic Primar Reumatologie menționează următoarele:

„Oferim o gamă variată de servicii pentru tratamentul durerii cronice și anume: ecografie musculoscheletală, puncții și infiltrații ecoghidate, administrare de plasmă îmbogățită cu trombocite, cât și efectuarea procedurii de lavaj articular minim invaziv non-artroscopic”.

- Articolul continua mai jos-

Dr. Sidea Maria, Medic Primar Recuperare Medicină Fizică și Balneologie aduce în discuție faptul că:

„Laboratorul de recuperare oferă servicii atât pentru adulți, cât și pentru copii.

În cadrul laboratorului au fost achiziționate multiple aparate de ultimă generație, cum ar fi laserul de înaltă intensitate specific patologiilor sportive.

ambulatoriu integrat recuperare

Dr. Trifu Alexandru, Medic Primar Radiologie declară următoarele:

„În cadrul laboratorului de radiologie și imagistică medicală a laboratorului integrat, se pot realiza majoritatea investigațiilor solicitate de medicii specialiști și medicii de familie.

Având în vedere strânsa colaborare cu ceilalți medici din ambulatoriul integrat, putem realiza un act medical complet pentru pacienții noștri: de la diagnostic și până la tratament.”

-Articolul continua mai jos-

Dr. Tudor Diana: Medic Specialist Dermatovenerologie a prezentat și cabinetul specialității sale:

„Ne dorim să venim pe secția de dermatovenerologie în sprijinul pacienților cu afecțiuni cronice precum psoriazisul vulgar, unde dispunem de fototerapie, dar și în sprijinul pacienților dermato-oncologici, unde oferim servicii de chirurgie, iar de un an am implementat și terapia laser pentru pacienții noștri”.

Dr. Ene Bogdan, Medic Specialist Urologie menționează faptul că în cadrul compartimentului de urologie se prelevează probe biologice, inclusiv examen bacteriologic urinar, care sunt prelucrate într-un laborator de cel mai înalt nivel.

ambulatoriu integrat urologie

„Pentru cazurile care au indicație stabilită chirurgicală clară, se pot realiza intervenții minim invazive. Compartimentul este dotat cu două saloane de monitorizare post-intervențională”.

Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase se află la dispoziția pacienților între orele 07:00 – 21:00.

Programările se pot realiza atât online, telefonic, cât și la fișierul instituției.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari