Dr. Mihai Suciu: Clinica Dorna Medical – Profesionalism și expertiză în diagnosticarea afecțiunilor urologice

Dr. Mihai Suciu este medic primar urolog în cadrul Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca, activând și în cadrul altor clinici precum Suciu Medical.

Acesta se află de 7 ani într-o strânsă colaborare cu Dorna Medical, o clinică ce dispune de aparatură ultramodernă, necesară diagnosticării afecțiunilor din sfera urologică și nu numai.

Datorită inovațiilor tehnologice din prezent și expertizei medicale, la Dorna Medical se poate stabili un diagnostic clar în ceea ce privește întreaga sferă urologică (de la adenom de prostată, la cancer de prostată sau de rinichi), cu ajutorul computerului tomograf și investigațiilor amănunțite de laborator.

La clinica Dorna Medical vin pacienți din toată zona Moldovei, uneori chiar și de la peste 100 de km, pentru investigațiile puse la dispoziție. Astfel, aceștia nu trebuie să se deplaseze la Cluj-Napoca decât pentru o eventuală operație.

- Articolul continua mai jos-

Și chiar și în acest caz, urmărirea post-operatorie poate fi realizată tot la Vatra Dornei.

Dr. Mihai Suciu este de părere că nu există o promovare mai bună pentru o clinică medicală, decât mulțumirea pacienților transmisă din vorbă în vorbă.

Astfel, la clinica Dorna Medical pacienții trebuie să știe că vor întâlni medici calificați și determinați să trateze până și cele mai grave afecțiuni din sfera urologică, dar și alte patologii medicale.

Descoperă AICI mai multe interviuri cu experți din domeniul sănătății!

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari