Roman Boca, Manager General Dorna Medical: Prioritățile noastre sunt dezvoltarea continuă și investiția permanentă în aparatură ultraperformantă

Managerul General Dorna Medical, Roman Boca ne-a povestit despre cheia succesului în domeniul sănătății private și anume: seriozitate, promptitudine, echipă dedicată și mai ales adaptare permanentă la piața românească și europeană.

Dezoltarea si investiția în aparatură performantă – printre prioritățile Dorna Medical

„A te dezvolta înseamnă a rămâne pe piață, a fi în ton cu ce se întâmplă la nivel european și mondial”. Din acest motiv, Dorna Medical caută în permanență să implementeze tot ce este nou în domeniul medical, pentru a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor pacienților.

Dorna Medical este o companie cu capital 100% românesc, ce a făcut deja demersurile pentru implementarea unor noi proiecte în mai multe județe din România. Un exemplu, în acest sens, este Policlinica de mare anvergură din Iași, proiect în care s-a investit o sumă considerabilă și care întrunește noutăți tehnologice deosebite (singurul laborator de analize medicale robotizat 100% din estul Europei).

Datorită acestor atribute inovative, precum și personalului corect și dedicat meseriei, pacienții pot apela cu maximă încredere la toate serviciile oferite de Dorna Medical.

- Articolul continua mai jos-

Descoperă AICI mai multe interviuri cu experți din domeniul sănătății!

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari