Cercetătorii australieni au descoperit un medicament uimitor care, cu o singură doză, ucide COVID-ul în 48 de ore!

Oamenii de știință de la Universitatea Monash, din Australia au descoperit, în urma unor studii, făcute în condiții de laborator, în luna aprilie 2020, că medicamentul Ivermectina, deja existent pe piață, poate ucide COVID-ul în doar 48 de ore.

Paradoxul este că acest medicament este un antiparazitar, de uz veterinar, utilizat, inițial, pentru a trata pediculoza și scabia și care, între timp, a fost introdus,  în multe țări, cu succes, și în  tratarea  oamenilor.

Robert Masic, un biochimist australian, stabilit la Cluj, a studiat aceste experimente, și testele clinice efectuate în diferite țări, și militează, cu argumente, pentru introducerea Ivermectinei în protocolul de tratament anti-COVID din România.

În condiții de laborator, cercetătorii australieni au descoperit că Ivermectina ucide COVID-ul, într-un mediu de cultură, în 48 de ore. În acest moment, cercetătorii de la Universitatea Monash studiază în ce mod ucide Ivermectina coronavirus și care ar fi dozajul optim al medicamentului pentru a fi administrat oamenilor.

- Articolul continua mai jos-

Agenția Americană a Medicamentului (FDA) a aprobat Ivermectina ca antiparazitar și pentru eliminarea păduchilor sau tratarea scabiei, dar s-a observat că ar avea eficiență și în lupta împotriva virusului Zika, potrivit unui studiu publicat în Antiviral Research.

Potrivit unui studiu publicat în The Journal of Antibiotics, Ivermectina ar putea constitui un tratament complementar pentru eliminarea COVID, pentru că are efect antimicrobian, antiviral și chiar proprietăți anti-cancer.

De asemenea, studiile au raportat ca Ivermectina are efect și în tratarea febrei Dengue, a febrei galbene, a virusului West Nile, a gripei aviare, gripei porcine și COVID.

În urma acestor studii, o seamă de medici au introdus Ivermectina în protocolul de tratament anti-COVID, iar Ministerele Sănătății din Peru și Bolivia au autorizat acest medicament pentru a fi utilizat în tratarea coronavirusului, potrivit medpagetoday.com.

Speranța vine din Florida

Pneumologul Jean-Jacques Rajter, de la Broward Health Medical Center, din Fort Lauderdale, Florida, a utilizat Ivermectina pentru a trata pacienți infectați cu COVID, aflați în stare critică, după ce a văzut rezultatele obținute de studiile de laborator.

- Articolul continua mai jos-

„Dexametazona, Remdesivirul și chiar plasma convalescentă nu au avut efectul scontat sau nu au fost, întotdeuna accesibile, așa că nu mai rămăsese cam nimic de făcut, așa că am  recurs la Ivermectina”, a declarat dr. Rajert, potrivit medpagetoday.com.

La scurt timp, și alți colegi ai pneumologului au început să trateze cu Ivermectina, iar dr. Rajter și soția și partenera sa de muncă, dr. Juliana Cepelowicz Rajter, MD, au publicat, în iunie 2020, rezultatele unui studiu efectuat pe 280 de pacienți.

„Rezultatele noastre au determinat alți cercetători, din Peru, Brazil, Colombia, Bangladesh, Mexico și Iraq să realizeze studii cu acest medicament, iar rezultatele au fost încurajatoare” , afirmă dr. Jean-Jacques Rajter.

Profesor Faiq Gorial și echipa sa, de la Universitatea din Bagdad, au utilizat, în cadrul studiului, Ivermectina și au obținut rezultate foarte bune.

Oprește extinderea virusului în corp

„Am descoperit că o singură doză ar putea înlătura, în esență, tot ARN-ul viral (elimină efectiv tot materialul genetic al virusului) în 48 de ore. Iar în intervalul de 24 de ore a existat o reducere cu adevărat semnificativă a acestuia”, explică dr. Kylie Wagstaff de la Institutul de Biomedicină Discovery Monash.

Deși nu se știe exact cum afectează Ivermectina virusul, cel mai probabil, medicamentul oprește extinderea virusul în corp oferind celulelor gazdă capacitatea de a-l elimina.

-Articolul continua mai jos-

Cine este Robert Masic și de ce crede în puterea anti-COVID a Ivermectinei

“Sunt australian, născut în Melbourne și am studiat microbiologia și biochimia și sunt și specialist IT. Sunt un susținător al eticii și un  activist  convins împotriva pseudo-științelor. Am lucrat, mulți ani, ca și consultant IT, în Australia și Japonia, iar cu 15 ani în urmă m-am mutat la Cluj, unde am fondat compania Evozon, în prezent având 500 de angajați.

Am studiat serios problema COVID, încă de la începutul acestui an, și am urmărit protocoalele de prevenție și tratament. Așa am descoperit studiul in vitro, din aprilie 2020, de la Universitatea Monash, din Melbourne, ce a dovedit că Ivermectina oprește replicarea virusului Sars-COV-2.

Descoperirea mi-a suscitat interesul și m-am gândit la posibilitatea introducerii Ivermectinei în schema de tratament anti-COVID. Eficiența ei este dovedită, dar faptul că se așteaptă și studiile randomizate nu este tocmai etic, mai ales în contextul acestei pandemii și a valului mare de îmbolnăviri și decese.

Unele țări nu au mai așteptat și administrează, încă din aprilie 2020, Ivermectina în protocolul de tratament COVID. În acest sens, un exemplu este Chile, unde, după introducerea Ivermectinei, numărul deceselor generate de COVID continuă să scadă, declara Robert Masic.

Pe 14 noiembrie, Egiptul a publicat un studiu randomizat iar apoi a introdus Ivermectina in în protocolul de tratament COVID.

Nu este etic să așteptăm atât de multe studii, când evidențele arată clar că Ivermectina funcționează împotriva COVID-19. În plus, medicamentul este incredibil de ieftin și de ușor de produs, spune Robert Masic.

Guvernele lumii ar trebui să decidă cât mai repede utilizarea lui în tratamentul COVID, fără a mai căuta scuze să amâne acest lucru. Am nevoie de sprijin pentru a convinge Ministerul Sănătății din România că protocolul de tratament COVID, vechi de peste 8 luni, trebuie modificat și introdus acest medicament, Ivermectina, care și-a dovedit eficiența.

Poate salva multe persoane ajunse, deja, pe patul de spital la Terapie Intensivă, așa cum o dovedește protocolul stabilit de dr. Paul Marik (MATH+ protocolul aplicat în SUA), ce a fost updatat  în  urmă cu două săptămâni, potrivit căruia Ivermectina scade de 4 până la 11 ori  riscul de deces în infecția COVID și reduce virusul în proporție de 98,5%, spune Robert Masic.

Protocolulul dr. Marik ar trebui adoptat, urgent, de guvernele lumii, pentru că Ivermectina merge foarte bine  în  tratarea COVID. În ciuda faptului că acest medicament este utilizat în multe țări, pentru a preveni, trata și salva multe vieți, în spitalele din Cluj m-am lovit de reticență și am primit răspunsul că Ivermectina nu este autorizată pentru a fi utilizată.

Trebuie să facem ceva pentru a da șansa unui tratament eficient să ne ajute să învigem COVID. În plus,  Ivermectina, nu este,așa cum se  susține, doar un medicament de  uz  veterinar, ea fiind utilizată și la  om de 4 bilioane de  ori, din 1975, când a fost descoperită. Practic, în 11%  din cazuri, Ivermectina  a  fost  folosită  pentru  tratarea oamenilor  și 89%  animalelor”, a declarat Robert Masic.

Iată câteva link-uri ce dovedesc că tratamentul cu Ivermectina are eficiență în tratarea COVID și ar trebui adoptat, cât mai urgent, pentru a salva vieți:

https://trialsitenews.com/category/ivermectin/

https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2020/11/FLCCC-Ivermectin-in-the-prophylaxis-and-treatment-of-COVID-19.pdf

https://lnkd.in/efwzsFE

https://lnkd.in/etPW_Rf

Argumente pentru actualizarea protocolului: https://www.linkedin.com/posts/robert-masic-4183a410_covid-19-ivermectin-update-activity-6733994523514474496-1Zui

MATH+ Hospital care; https://www.evms.edu/media/evms_public/departments/internal_medicine/EVMS_Critical_Care_COVID-19_Protocol.pdf

Informații pentru medici pentru a-i ajuta să decidă să ofere Ivermectina: https://osf.io/wx3zn/

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari