Macii roșii – Sărbătoarea verii, eveniment pentru copiii cu diagnostic oncologic

Copiii cu diagnostic oncologic sunt invitați să participe la evenimentul Macii roșii-Sărbătoarea verii ce va avea loc joi seara, între orele 18,00 – 21,00, în curtea Institutului Oncologic „Prof. Dr. Alex. Trestioreanu”. Sunt invitați să participe copiii și părinții atât de la Institutul „Trestioreanu”, cât şi în Institutul Clinic Fundeni.

Evenimentul omagiază copilăria, generozitatea, căldura sufletească, speranța care înflorește acolo unde rațiunea nu mai dă șanse, precum și gingășia sufletului de copil care primește si oferă iubire necondiționat.

Totodată, evenimentul aduce un sincer omagiu eforturilor supraomenești pe care pacienții, copii și adulți, le fac pentru a fi învingători în lupta cu boala, eforturilor susținute ale familiilor care au pacienți cu diagnostic oncologic, părinți, fii , fiice, soți, surori, frați, prieteni și, nu în ultimul rând, eforturilor depuse de medici, asistente, psihologi, asistenți sociali , profesori de spitali și alți specialiști pentru a salva vieți și pentru a ține flacăra speranței mereu vie.

Invitații speciali ai evenimentului sunt copiii cu diagnostic oncologic și părinții acestora, aflați la tratament în Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alex Trestioreanu” și în Institutul Clinic Fundeni.

- Articolul continua mai jos-

Acțiunea va cuprinde un program artistic și surprize spectaculoase.

Pentru ca este un eveniment de caritate, toti cei prezenti, mai putin copiii si pacientii adulti, sunt invitati sa doneze prajituri (fara crema), inghetata, gelato, fructe, sucuri naturale precum rechizite si/sau obiecte de igiena personala precum si bani, in urnele special amenajate.

Pentru copiii cu diagnostic oncologic, dorim sa organizam un stand cu cu dulciuri adecvate stării lor de sănătate: prăjituri raw vegane (fără cacao), biscuiți Belvita și biscuiți cu ovăz, înghețata artizanală din fructe (cu ingrediente naturale), răcoritoare (sucuri naturale), semințe (alune de pădure decojite și crude , nuci, migdale crude, caju), fructe uscate (stafide și merișoare) și fructe proaspete (mere, pere, nectarine, caise și banane).

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari