Un defibrilator performant, donat de un fost pacient Spitalului din Brașov

Un fost pacient a donat un defibrilator performant în valoare de 8000 de euro sectorului de Arşi Grav din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

„Vreau să felicit conducerea spitalului şi pe domnul doctor Dan Grigorescu, care, prin strădaniile sale şi cu ajutorul unor sponsori generoşi, a creat Sectorul pentru Arşi Grav, cu cele două paturi incluse în programul Ministerului Sănătăţii de tratare a bolnavilor cu arsuri severe. Noi, ca autoritate publică locală care avem în sarcină administrarea spitalelor din judeţul Braşov, facem eforturi constante şi ne dorim ca actul medical să fie cât mai bine pus la punct”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov beneficiază de aproximativ 17 milioane de lei, fonduri europene pentru dotarea cu echipamente şi aparatură medicală a Unităţii de Primiri Urgenţe şi a Ambulatoriului.

La acestea se adaugă investiţiile realizate din fondurile alocate din bugetul judeţean, din bugetul Ministerului Sănătăţii, prin Banca Mondială – care finanţează construcţia noii Unităţi de Primiri Urgenţe, şi prin Compania Naţională de Investiţii – care realizează reabilitarea şi modernizarea Corpului B din cadrul Staţionarului Central al Spitalului Judeţean.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari