Medici Fără Frontiere angajează specialiști în OBSTETRICĂ și GINECOLOGIE. Aplică!

Organizația Medici Fără Frontiere angajează urgent specialiști în ginecologie și obstetrică, deoarece multe proiecte se axează pe sprijinul medical al femeilor.

Ca medic specialist în obstetrică și ginecologie în misiune cu Médecins Sans Frontières, veți implementa proceduri ginecologice și de obstetrică, efectuând orice alt tratament necesar anterior, în timpul sau imediat după naștere, pentru a îmbunătăți sănătatea reproductivă a femeilor și a reduce riscurile mamei în sarcină sau la naștere sau pentru nou-născuți.

Echipele noastre medicale oferă asistență prenatală, asistă la nașteri, asigură prevenirea transmiterii HIV de la mamă la copil, efectuează asistență post-viol pentru supraviețuitoarele violenței sexuale și efectuează intervenții chirurgicale pentru femeile cu fistule vaginale.

Acest lucru se va face în conformitate cu politicile, protocoalele și standardele universale de igienă ale MSF și în colaborarea multidisciplinară cu alți medici și servicii de moașă.

- Articolul continua mai jos-

În timpul misiunii, aptitudinile și abilitățile dvs. clinice vor fi testate, iar abilitățile de improvizație sunt esențiale atunci când vă confruntați cu boli neobișnuite sau nu aveți la dispoziție echipamentul tehnic obișnuit.

Împreună cu o echipă de moașe veți gestiona cazurile de obstetrică și de urgență, maternitatea, precum și camera de nașteri. Responsabilitatea dvs. va include și supravegherea și instruirea personalului local.

În ceea ce privește diversele aspecte culturale din multe țări în care lucrăm, suntem în special în căutarea de medici ginecologi de sex feminin.

Medici Fără Frontiere angajează

Cerinte speciale:

Studii medicale finalizate și experiență de 2 ani în specialitatea medicală.
În mod ideal o experiență profesională foarte versatilă – inclusiv chirurgie obstetrică
Formarea sau experiența în medicina tropicală reprezintă un avantaj
Disponibilitate minimă de 8 săptămâni pentru o misiune
Fluent: engleză și / sau franceză

APLICĂ AICI

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

- Articolul continua mai jos-

Vezi și Nodulii tiroidieni și cancerul. Ce trebuie să știi

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari