Ambulatoriul de la Maternitatea din Botoșani, modernizat cu fonduri europene

Ambulatoriul de la Maternitatea din Botoșani va fi modernizat printr-un proiect cu finanţare europeană în valoare de peste 3,5 milioane de lei.

Proiectul depus de către Consiliul Judeţean Botoşani, în parteneriat cu Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani, în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, „are ca obiectiv general modernizarea şi dotarea ambulatoriului de la Maternitatea din Botoșani în scopul îmbunătăţirii calităţii infrastructurii de asistenţă medicală ambulatorie şi al asigurării unui acces sporit şi egal al cetăţenilor la servicii de sănătate, cu impact deosebit asupra persoanelor sărace”.

În baza proiectului, va fi asigurată, de asemenea, dotarea ambulatoriului cu echipamente medicale performante, dispozitive medicale şi elemente de mobilier, care vor contribui în mod direct la îmbunătăţirea calităţii şi a eficienţei serviciului medical ambulatoriu, precum şi la diversificarea investigaţiilor ce pot fi realizate la nivelul unităţii medicale.

Proiectul are o valoare totală de 3.548.146 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă solicitată Uniunii Europene şi Guvernului României este de 3.477.183,53 lei.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari