Cauzele emoționale ale afecțiunilor

Cauzele emoționale ale afecțiunilor. Durerea a fost dintotdeauna un indicator că ceva nu este în ordine cu tine, dar ceea ce nu vor companiile farmaceutice ca tu să știi sunt cauzele emoționale pentru fiecare afecțiune. Ajungem să simțim durerea atunci când nu urmăm îndrumarea sufletului, când deși în interiorul nostru știm foarte clar ceea ce ne dorim, stagnăm într-o anumită situație dintr-un5 motiv sau altul. Afecțiunile și bolile sunt singurul mod în care corpul îți poate trage un semnal de alarmă pentru ca tu să poți evolua spiritual și emoțional.

Nu te grăbi să ignori mesajele trupului prin medicamente și tratamente severe, deschide-ți sufletul și rezolvă cauza subtilă, altfel durerea care nu a creat nici un efect se poate întoarce într-o formă mai gravă, precum cancer, ACV, pentru ca tu să îi acorzi atenție.

Cauzele emoționale ale afecțiunilor – Creierul

Factori de bază

Emisfera dreaptă a creierului controlează predominant funcţiile jumătăţii stângi ale corpului şi totodată este în legătură cu înţelegerea sufletească, creativitatea, simţurile, intuiţia, percepţia spaţiului şi a muzicii. Emisfera dreaptă corespunde Yin în tradiţia chineză, precum şi  Lunii, apei, aspectelor feminine şi receptivităţii.

Emisfera stângă controlează în mod predominant partea dreaptă a corpului şi are legătură cu logica, gândirea analitică şi raţională, inteligenţa, limbajul şi matematica. Corespunde, de asemenea,  chinezescului Yang, Soarelui, aspectelor masculine şi principiului  de a dărui.

- Articolul continua mai jos-

În timpul unei crize de epilepsie o persoană eliberează prin energie apăsarea şi agresiunea.

Energia pozitivă pe care o eliberaţi, va permite să vă abandonaţi atât memoria cât şi cunoştinţa. Acceptaţi forţele şi energiile din interiorul dvs. fără a le reprima sau dezaproba şi îmbrăcaţi-le într-o formă conştientă.

Experimentaţi şi acceptaţi orice primiţi în conştiinţă atunci când adormiţi. Aceasta vă va permite să învăţaţi ce este devotamentul şi să lăsaţi lucrurile să se elibereze fără a fi forţat să o faceţi.”

Pierderea cunoştinţei (comoţie)

Noţiunea de comoţie reprezintă ceva ce va demolează întreaga maniera de a gândi. Eşti incapabil să ţii capul ridicat din cauza că începe să te doară de îndată ce te ridici. Trăieşti cu vechea ta manieră de a gândi şi rămâi tu însuţi. Dă-ţi şansa de a integra în viaţa ta simţămintele şi intuiţia.

Tumori pe creier

O tumoare pe creier este un semnal că  trebuie să schimbi modul de a gândi. Eşti ceea ce se numeşte “greu de cap” şi nu doreşti să renunţi la vechile  deprinderi care au durat suficient de mult încât să te îmbolnăvească şi în plan fizic. Trebuie să încerci să înţelegi că întreaga viaţă este supusă schimbărilor permanente. Ai încredere în puterea vieţii şi vei găsi libertatea.

Durerile de cap

Durerile de cap sunt un indiciu al unei tensiuni excesive. Pot fi cauzate de existenţa  unei ambiţii excesive şi/sau unei  dorinţe acute de perfecţiune. O altă cauză obişnuită a durerilor cumplite de cap este îngrijorarea permanentă. Greşeala este că acorzi o prea mare importanţă raţionalului care sălăşluieşte în mintea ta prea mult timp. Regăseşte-ţi echilibrul prin conştientizarea a ceea ce se întâmplă în interiorul tău şi  prin a-ţi urma intuiţia. Lasă lucrurile să curgă fără să le judeci. Aceasta va slăbi tensiunea şi va crea spaţiu pentru pace, dragoste şi bucurie.

- Articolul continua mai jos-

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari