Răzvan Vulcănescu asigură conducerea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate

Răzvan Vulcănescu, vicepreședinte CNAS va asigură conducerea interimară a Casei Naționale de Asigurări de Sănătate după demiterea Adrianei Cotel.

„Colaborarea între MS şi CNAS este foarte importantă, astfel încât politicile de sănătate să fie aplicate corect, în interesul pacienţilor. Am organizat această conferinţă de presă pentru a anunţa preluarea temporară a atribuţiilor de preşedinte al CNAS de către domnul Răzvan Vulcănescu, care până astăzi a ocupat funcţia de vicepreşedinte al instituţiei. Am înaintat această propunere primului ministru şi astăzi a fost aprobată, după ce a fost revocată din funcţie doamna Adriana Cotel. Mizez foarte mult pe buna colaborare instituţională. Am considerat că este cea mai bună alegere, dat fiind că domnul Vulcănescu are experienţă şi a fost alături de această instituţie atât în poziţia de vicepreşedinte, cât şi de preşedinte interimar”, a declarat Ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Răzvan Vulcănescu a declarat că este foarte important să existe o continuitate a tuturor măsurilor din programul de guvernare.

„Este foarte important pentru noi să putem să încheiem contractele cu toţi furnizorii de servicii medicale în acest an, este foarte important să parcurgem împreună acei paşi pe care ni i-am dorit de a restructura programele de sănătate„, a spus Vulcănescu.

- Articolul continua mai jos-

Premierul Viorica Dăncilă a decis revocarea Adrianei Cotel din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, şi membru al Consiliului de Administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate va fi asigurată de Răzvan Teohari Vulcănescu, vicepreşedinte al CNAS, până la numirea conducătorului instituţiei în condiţiile legii, potrivit unei alte decizii a prim-ministrului.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari