Locuințe de serviciu pentru 147 de cadre medicale din București

Consiliul General al Municipiului București a aprobat proiectul de hotărâre care vizează atribuirea unor locuințe de serviciu către personalul angajat în unitățile sanitare administrate de Primăria Capitalei.
“Finalizăm astăzi ultima etapă din procesul de acordare de locuințe de serviciu pentru cadrele medicale care lucrează în spitalele administrate de Primăria Capitalei. Astfel, într-o primă etapă, 147 de cadre medicale vor primi apartamente achiziționate de Primăria Municipiului București. Reamintesc faptul că Primăria Capitalei a achiziționat recent pentru cadrele medicale 177 de locuințe din cele 600 aprobate”, a declarat primarul Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a subliniat că scopul acestui proiect este acela de a oferi medicilor, asistentelor și personalului auxiliar din unitățile sanitare aflate în administrarea Primăriei Generale motive suplimentare de a rămâne să profeseze în România, prin punerea la dispoziția acestora, în condiții avantajoase, de locuințe.
Potrivit proiectului de hotărâre, atribuirea se va face în ordinea stabilită, conform listei de priorități întocmită în ordinea punctajelor obținute.
Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari