Sorina Pintea, speaker la Forumul Industriei Farmaceutice 2019

Forumul Industriei Farmaceutice, ediția a zecea, va avea loc la București luni, 3 iunie și se va bucura de prezența anunțată, între speaker-i, a ministrului Sănătății, Sorina Pintea. Forumul se va desfășura între orele 9.00-12.00, la Sala Paris a Hotelului Novotel, și va aduna la un loc pe cei mai importanţi oameni ai momentului din companiile producătoare, importatoare şi distribuitoare de medicamente.

Autoritățile, producătorii, distribuitorii din domeniul farmaceutic, precum și o serie întreagă de alți specialiști și-au propus să facă o radiografie complexă a sistemului medical din România, în cadrul Forumului Industriei Farmaceutice 2019.

Principalul scop al ediției de anul acesta este analiza efectelor apărute odată cu reglementările europene, a căror aplicare, de către autoritatea competentă, a variat de la un caz la altul și a generat o serie de neclarități în industrie.

Sub titlul „Adaptarea la noile realități – principala provocare din industria farma”, agenda evenimentului propune subiecte de actualitate pentru domeniu, tangente tendinţelor locale din industria farmaceutică pentru 2019-2020 şi necesităţii optimizării strategiilor de gestionare pe termen lung a sistemului de sănătate şi a relaţiei dintre industria farma şi autorităţile publice.

Prin cea de-a zecea ediție a forumului, Pharma Business Services îşi propune să intermedieze relaţia dintre autorităţi şi toţi cei implicaţi în business-ul cu medicamente şi să ofere, totodată, informaţii relevante companiilor din domeniu şi asociaţiilor de pacienţi.

Forumul Industriei Farmaceutice – Speakeri

Vor lua cuvântul la eveniment: Sorina Pintea, Ministrul, Ministerul Sănătății, Attila László – Președinte, Comisia pentru Sănătate a Senatului, Christian Rodseth – Președinte, Asociația Română a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM), Oana Mocanu – Director, Direcția Farmaceutică, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate(CNAS), Adrian Grecu – Preşedinte, Asociaţia Producătorilor de Medicamente Generice din România, Răzvan Bosinceanu – Președinte, RASCI, Laurenţiu Mihai, Președinte, Organizaţia de Serializare a Medicamentelor din România (OSMR), Anca Crupariu – Șef Department Politici și Strategii, Agenţia Naţională a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale (ANMDM), Sorin Petcu – Director General, IQVIA, Vlad Boeriu, Partener coordonator Impozite Indirecte, Deloitte, Dinu Bumbăcea, Partener coordonator Consultanță, Deloitte, Florentina Munteanu, Avocat partener Reff & Asociații, Coordonator al practicii de dreptul concurenței, Deloitte, Prof. dr. Alexandru Rafila – Membru, Comitetul Executiv al Organizaţiei Mondiale, Prof. dr. Dumitru Lupuleasa, Președinte, Colegiul Farmaciștilor din România, Rozalina Lăpădatu, Preşedinte, Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune

- Articolul continua mai jos-

Forumul Industriei Farmaceutice – Tematică

Update-uri în industrie: implicațiile normelor UE, serializarea medicamentelor, medicamente retrase de pe piață, medicamente recent introduse pe piață, rearanjarea modelelor de business în industria farma
Sănătatea pacientului: accesul pacienților la medicamente, medicina personalizată, medicamentele pentru nevoi speciale, automedicația responsabilă, rezistența la antibiotic, nevoi neacoperite în România, legea vaccinării
Cadru legislativ: bugetul alocat sănătății pe 2019, prețul european și taxa claw-back, politică de prețuri, politica publică din domeniul manufacturii medicamentelor, practici anticoncurențiale în industria farma.

Vă așteptăm alături de noi pentru o zi de dezbateri intense asupra evoluției pietei farmaceutice în ultimul an, dar și pentru a afla punctul de vedere al reprezentanților autorităților și pentru a cunoaște așteptările jucătorilor din industria farmaceutica și ale personalului din domeniu.

Mai multe informaţii despre Forumul Industriei Farmaceutice puteţi afla accesând website-ul evenimentului, www.forumpharma.ro.

Despre Pharma Business Services

Pharma Business Services este o companie lider specializată în servicii de comunicare pentru domeniul medical și farmaceutic, oferind clientilor săi servicii de comunicare complet integrate și o abordare de succes care combină canalele de comunicare tradiționale cu cele alternative.
Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari