Cabinet stomatologic pentru persoanele cu dizabilități

Un cabinet stomatologic destinat persoanelor cu dizabilităţi, copii şi adulţi va fi inaugurat de Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria în incinta Policlinicii Sociale Baba Novac.

Cabinetul stomatologic va furniza gratuit servicii stomatologice complete la înalte standarde pentru toate categoriile de persoane fără venituri şi asigurări medicale. Accesul pacienţilor cu dizabilităţi la serviciile cabinetului se va face în urma analizării dosarului medical şi social de către o comisie interdisciplinară.

Dr. Vlad Romanescu, manager medical Policlinica Socială Baba Novac, a spus că a decis ca începând din acest an să deschidă un nou departament de stomatologie în Policlinica Baba Novac, datorită cererii mari, dar şi pentru „a întinde o mână de ajutor persoanelor cu dizabilităţi”.

Cabinetul stomatologic răspunde unei îndelungi aşteptări din partea persoanelor cu diverse tipuri de dizabilităţi şi familiilor acestora, pentru care rezolvarea problemelor lor stomatologice este foarte dificilă şi costisitoare, se arată în comunicatul citat.

- Articolul continua mai jos-

„Ne dorim totodată să dezvoltăm parteneriate durabile cu alte asociaţii şi fundaţii active în susţinerea persoanelor cu dizabilităţi şi care să poată conta pe noi pentru ceea ce ne dorim a fi cele mai bune condiţii disponibile în acest moment pentru această categorie de pacienţi”, a afirmat directorul Executiv al Fundaţiei, Cristiana Mateoiu.

La inaugurarea noului cabinet stomatologic sunt invitaţi beneficiari şi aparţinători, organizaţii nonguvernamentale, asociaţii şi fundaţii din domeniul protecţiei persoanelor cu dizabilităţi, dar şi finanţatorii şi donatorii proiectului.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari