Medicii băimăreni cer micșorarea vârstei de pensionare pentru femei

Medicii băimăreni au primit vizita premierului și a ministrului Sănătății. Spitalul din Baia Mare este considerat un exemplu de bune practici, în domeniu, prin coeziunea colectivului și încrederea pe care au reușit să o câștige din partea pacienților.

Medicii băimăreni, lăudați de premierul Dăncilă

Premierul Viorica Dancilă a lăudat colectivul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, despre care a spus că ar trebui să fie un exemplu pentru alte spitale din ţară.

Aflată într-o vizită în judeţul Maramureş, Viorica Dăncilă s-a întâlnit şi cu medicii băimăreni, cu care a discutat despre condiţiile de pensionare şi alte probleme cu care se confruntă aceştia.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat ieri, la Baia Mare, că Spitalul Judeţean de Urgenţă din localitate trebuie să fie un exemplu pentru alte unităţi medicale din ţară: „Este o vizită pe care am dorit să o fac, am auzit foarte multe lucruri bune despre echipa de aici din spital, despre acest spital, un spital care constituie un exemplu de bune practici pentru alte spitale din ţară. Spun acest lucru pentru că am văzut că aici este un colectiv foarte implicat, care împreună cu Consiliul Judeţean Maramureş, au reuşit să se doteze, au reuşit să creeze un val de încredere pentru pacienţii din zonă şi nu numai. Am discutat cu medicii de aici, am văzut implicarea lor şi aş spune sufletul pe care îl pun în tot ceea ce fac. Am vrut să văd acest spital şi pentru faptul că aici a fost manager ministrul sănătăţii, Sorina Pintea şi am vrut să văd ce a putut realiza şi care este impresia colectivului de aici, referitor la ministrul sănătăţii”.

- Articolul continua mai jos-

Premierul a avut o serie de întâlniri şi cu medicii băimăreni pentru analizarea problemelor cu care aceştia se confruntă: „O problemă ridicată a fost cea cu pensionarea, mai ales la femei şi……

Citește mai departe AICI

Vezi și Emanuel Ungureanu: ”Doi medici au operat ilegal la Spitalul Județean din Cluj”

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari