fbpx
Acasă Ştiri Medicale Directorul Spitalului Județean Cluj: ”Vizita ministrului este utilă, dacă are urmări benefice”

Directorul Spitalului Județean Cluj: ”Vizita ministrului este utilă, dacă are urmări benefice”

Directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj, Adela Golea, a declarat că vizita inopinată a ministrului Sorina Pintea poate fi utilă, dacă are urmări benefice.

“Vizita doamnei ministru Pintea a fost neanunţată, nimeni din Comitetul Director al SCJU Cluj-Napoca nu ştia că va exista vizita. Aceste controale sunt necesare, dacă sunt benefice. Ca manager al sistemului sanitar, poţi să vii să faci controalele, poţi să vezi ce nu merge, dar trebuie să existe un feed-back care să fie constructiv. Dacă aceste controale nu merg şi cu un feed-back, merg cu nişte frustrări”, a spus Adela Golea.

Adela Golea speră că această vizită să fie în beneficiul pacienților.

Articolul continua mai jos

“Putea să vină să vadă şi să ne contacteze când era în spital şi să discutăm. Eu nu acuz vizita, modalitatea în care, în schimb, avem beneficii după aceste vizite trebuie să o cizelăm puţin. În urma vizitei d-nei ministru Pintea îmi doresc ca pacientul să fie câştigat, să primim nişte bani în plus”, a menţionat Adela Golea.

La rândul său, Consiliul Judeţean (CJ) Cluj îi cere ministrului Sorina Pintea să nu mai folosească Sănătatea în campania electorală, după ce aceasta a formulat o serie de critici despre Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj.

“Consiliul Judeţean Cluj îi solicită ministrului Pintea să nu mai folosească Sănătatea drept lance în campania electorală. Aflat în campanie electorală, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, se miră la ceas de noapte şi se acuză pe sine. Constatările referitoare la situaţia de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca sunt, de fapt, acuzaţii aduse propriului minister, fiindcă spitalul este în subordinea directă a Ministerului Sănătăţii. O miră dezorganizarea pe doamna ministru? Nu sunt ambulanţe suficiente? Nu se fac operaţii în weekend? Toate acestea ţin de modul în care ministrul organizează activitatea ministerului, prin însăşi misiunea pe care o are”, se arată într-un comunicat transmis, luni, de CJ Cluj.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat duminică, după ce a efectuat o vizită inopinată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj, în Unitatea de Primiri Urgenţe şi Secţia de Ortopedie, că pacienţii văd o imagine dezolantă când intră în această unitate medicală, cu ”lipsă de organizare şi mizerie în curte”.

Citeste si

Urmăreşte ultimele ştiri medicale pe Youtube şi Facebook

15,920FaniÎmi place
1,180AbonațiAbonați-vă

SFATUL MEDICULUI Infecția cu virus hepatitic. Riscuri, prevenție, diagnosticare și tratament

Cele mai citite

ULTIMELE ARTICOLE

Recomandări ZM

Adenopatiile cervicale – cauze, diagnostic și tratament

Adenopatiile reprezintă o creștere în dimensiune a ganglionilor limfatici. Ganglionii limfatici sunt elemente importante...

Hirsutismul – problema medicala, psihologica si estetica

Hirsutismul reprezintă în primul rând o problemă medicală importantă, care afectează un procent relativ...

Colica biliară – Cauze, simptome, complicatii, tratament

Ce este colica biliară? Colica biliară se manifestă prin dureri abdominale constante sau intermitente...

Chirurgia estetică și de reconstrucție a zonei genitale feminine – ce trebuie să știi

Chirurgia vaginului, a labiilor și a himenului - e un subiect... tabuu, pentru mulți,...

Pneumonia – Totul despre penumonie, cazue, simptome, tratament

Ce este pneumonia? Pneumonia este o infecție a plămânilor cauzată de microbi și însoțită...

Operația de ligamente – când se impune și care sunt avantajele

Ligamentoplastia (operație de ligamente) este o procedura des întâlnită, ruptură de ligamente fiind de...