Spitalul de Pediatrie Pitești va fi dotat cu un RMN

Spitalul de Pediatrie Pitești va fi dotat de către Ministerul Sănătăţii cu un echipament RMN. Astfel, în data de 23 aprilie a.c., a fost semnat contractul privind furnizarea, instalarea şi punerea în funcţiune a echipamentelor de imagistică de înaltă performanţă prin rezonanţă magnetică.
„Aparatura necesară investigării pacientului este foarte importantă în vederea unui diagnostic corect şi precis. Datorită investiţiilor în dotări la Secţiile de Radiologie ale Spitalului de Pediatrie şi Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, medicii au posibilitatea să lucreze cu echipamente ultra moderne, care permit efectuarea unor examene rapide, asigurând în acest fel precizie în stabilirea diagnosticului. Toate aceste investiţii vin în sprijinul pacienţilor din întreaga regiune, nu numai din judeţul Argeş.” – Dan Manu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş.
Anul trecut, Spitalul de Pediatrie Pitești a fost dotat cu echipamente medicale, dintre care şi un computer tomograf, iar investiţiile în modernizarea spitalului au continuat cu reabilitarea etajului V şi a blocului alimentar la standarde occidentale. De asemenea, în luna aprilie a acestui an, a fost semnat contractul de finanţare privind extinderea, modernizarea şi dotarea Compartimentului de Primiri Urgenţe, urmând a fi semnat şi contractul de finanţare pentru extinderea, modernizarea şi dotarea Ambulatoriului Spitalului de Pediatrie.
Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari