Emanuel Ungureanu: ”Un medic de familie a operat 10 ani pacienți, susținând că e medic oftalmolog”

Vicepreşedintele Comisiei de sănătate din Camera Deputaţilor, Emanuel Ungureanu a  solicitat ministrului Sănătăţii să trimită Corpul de Control la Spitalul CFR Cluj-Napoca pentru a verifica modul în care un medic de familie ar fi operat timp de 10 ani pacienţi susţinând că e medic oftalmolog.

„În legătură cu situaţia consultaţiilor şi a intervenţiilor chirurgicale oftalmologice efectuate ilegal de către un medic la Spitalul CFR Cluj-Napoca vă rog să trimiteţi în regim de urgenţă Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii şi reprezentaţii Casei Naţionale de Asigurări pentru a verifica relaţia suspectă dintre o clinică privată şi secţia de Oftalmologie a Spitalului CFR Cluj-Napoca din ultimii 10 ani.

Vă rog să verificaţi dacă, în ultimii 10 ani, doamna Crina Melania Nistor a consultat sau operat în mod ilegal pacienţi cu diferite afecţiuni ale ochiului, însuşindu-şi în mod fals titlul de medic specialist oftalmolog, până în luna octombrie a anului 2018 când a primit dreptul acesta. Vă rog să verificaţi dacă doamna doctor Nistor ar fi pretins că are calitatea de medic oftalmolog, până în luna octombrie 2018, în interacţiunile cu pacienţii, la Spitalul CFR sau la clinicile private deţinute de familia Nistor în Câmpia Turzii, Târgu Lăpuş sau Clinica Optinis”, potrivit unei interpelări citată de MEDIAFAX.

Emanuel Ungureanu susține că acest presupus medic oftalmolog ar fi operat în mod ilegal pacienți, fără a avea autorizație să efectueze intervenții chirurgicale

”Un medic care nu a practicat niciodată medicina de familie, ar fi pretins în mod fals, în ultimii 10 ani că este medic oftalmolog doar pentru a direcționa de la cabinetele private deținute împreună cu soțul acesteia pacienții către Spitalul CFR. Acolo, ulterior, îi opera, în mod ilegal, ca mâna întâi sau a doua, împreună cu soțul ei, medic oftalmolog calificat și autorizat să efectueze intervenții chirurgicale oftalmologice pe secția Oftalmologie a Spitalului CFR”, potrivit lui Ungureanu.

- Articolul continua mai jos-

 

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari