Program online gratuit de psihoterapie, pentru reducerea anxietății și depresiei

Universitatea de Vest din Timișoara lansează programul de psihoterapie online, destinat reducerii anxietăţii şi depresiei.

Program online de psihoterapie are o durată de înscriere de o săptămână şi o durată de desfăşurare de nouă săptămâni. Programul RECOVERY este destinat persoanelor care prezintă simptomatologie caracteristică anxietăţii şi depresiei. În acelaşi timp, programul este conceput pentru îmbunătăţirea unor parametri ai sinelui, cum ar fi de exemplu, stima de sine.

Programul este exclusiv online şi are o durată de nouă săptămâni. Programul RECOVERY poate fi accesat de către orice persoană care cunoaşte limba română şi deţine o conexiune la internet.

Principiile pe care se bazează intervenţia terapeutică aparţin Terapiei Cognitiv Comportamentale şi Terapiei bazate pe Acceptare şi Angajament. Programul include 9 module, elaborate pornind de la manualul de tratament transdiagnostic propus de prof. dr. David H. Barlow şi colaboratorii săi. Scopul programului este de a facilita diminuarea simptomelor anxioase şi depresive.

- Articolul continua mai jos-

Ce au de făcut persoanele interesate?
Persoanele care doresc să beneficieze de Programul RECOVERY se pot înscrie GRATUIT pe pagina de web a proiectului
http://e-cbt.ro

Odată înscrise, persoanele vor fi direcţionate către chestionarele de screening ce necesită aproximativ 40 min. pentru a fi completate. Vor fi selectate pentru parcurgerea modulelor doar persoanele care pot beneficia în mod maximal de acest program.

Numărul de locuri nu este limitat, dar perioada de înscriere în program va fi de aproximativ o săptămână, începând de astăzi.

Informaţii suplimentare despre Programul RECOVERY şi despre modalitatea de înscriere pot fi găsite pe pagina de web a proiectului (http://e-cbt.ro/program/recovery).

 

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari