Ministrul Muncii: ”Problemele pentru anumite categorii de angajați din sănătate vor fi rezolvate”

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat că se pregătește o Ordonanță ce va fi supusă la vot în această săptămână și care ar rezolva problemele pentru anumite categorii de angajați din sănătate.

„Avem o Ordonanţă la Comisia pentru Muncă pe care cred că săptămâna viitoare o vom aproba şi vom face şi reglajele necesare acolo. Problemele pentru anumite categorii de angajați din Sănătate se vor rezolva săptămâna viitoare”, a declarat, sâmbătă, Marius Budăi.

Inițiativa legislativă urmează să fie votată în Comisia pentru Muncă și în plenul Camerei Deputaților, astfel că ministrul nu a dorit să ofere detalii suplimentare.

„Votul în Comisie şi în Plenul Camerei Deputaţilor nu este dat şi aşa este corect să mă pronunţ Bineînţeles, urmează promulgarea legii şi publicarea ei în Monitorul Oficial. Ce am promis prin programul de guvernare vom respecta”, a declarat Bădăi la Antena 3, citat de MEDIAFAX.

- Articolul continua mai jos-

Declarațiile Ministrului Muncii vin în contextu în care peste 200 de angajați din sănătate au protestat față de diminuările salariale. Aceștia au anunțat că protestele vor continua și în același timp nu este exclusă nici greva generală.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari