Spitalul Județean din Alba Iulia are din nou medic endocrinolog

După o pauză de peste un an și jumătate, Spitalul Județean Alba Iulia oferă din nou servicii medicale în specialitatea endocrinologie. Un medic specialist endocrinolog și-a finalizat rezidențiatul și revenit pe postul pe care l-a câștigat prin concurs la terminarea facultății.

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia nu a mai avut medic endocrinolog din iulie 2017.

Un medic specialist endocrinolog, Carla Liana Scânteie, şi-a finalizat rezidenţiatul, în Cluj-Napoca, şi a revenit pe postul de la SJU Alba Iulia. Astfel, activitatea compartimentului de endocrinologie a fost reluată.

Originară din Hunedoara, Carla Liana Scânteie, de 30 de ani, s-a stabilit la Alba Iulia alături de soţul său, care este tot medic, specializat în medicină internă.

- Articolul continua mai jos-

Programul medicului endocrinolog este marţi, între orele 8,00 şi 15,00, în ambulatoriul de specialitate şi în restul zilelor din săptămână în cadrul compartimentului de la spital. Acesta are cinci paturi, funcţionează în cadrul secţiei de medicină internă, dar cu localizare la un alt etaj al clădirii, unde se află şi compartimentul de diabet.

În cadrul internării de zi, pacienţii pot beneficia de investigaţii medicale, care cuprind analize hormonale, analize biochimice şi ecografie tiroidiană.

Endocrinologia este o ramură medicală ce se ocupă cu diagnosticarea şi tratamentul afecţiunilor sistemului endocrin.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari