Aparatură medicală de 11 milioane de lei, pentru Spitalul Județean Zalău

Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău va achiziţiona aparatură medicală pentru dotarea ambulatoriului de specialitate.

Investiția în valoare totală de 11,7 milioane de lei se va realiza în cadrul unui proiect european finanţat prin Programului Operaţional Regional.

Prin investiţia propusă se va realiza dotarea ambulatoriului şi laboratoarele care deservesc atât ambulatoriul cât şi spitalul, respectiv cele aferente următoarelor cabinete de specialitate, prin proiect urmând a se achiziţiona echipamente medicale noi, de ultimă generaţie, la cele mai înalte standarde.

Proiectul a parcurs cu succes primele două etape ale procesului de evaluare specific Programului Operaţional Regional şi se află la momentul actual în faza premergătoare demarării etapei de pre-contractare.

- Articolul continua mai jos-

De asemenea, 11 milioane de lei vor fi alocați Spitalului Județean de Urgență Zalău pentru modernizarea și dotarea Unității de Primiri Urgențe (UPU-SMURD.

Consilierii judeţeni au aprobat proiectul ce va fi finanțat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020. Valoarea totală este estimată la 11.433.417 lei, din care valoarea eligibilă 6.761.000 lei.

Spitalul din Zalău a fost selectat de Ministerul Sănătății pentru finanțarea acestui proiect de modernizare. Fondurile europene acoperă doar 40% din valoare proiectului, diferența fiind suportată de Consiliul județean Sălaj.

 

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari