Sporurile angajaților din Spitalul Județean Tulcea revin la un nivel apropiat celui de anul trecut

Protestele angajațaților Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Tulcea au dat rezultate. Sporurile angajaților vor ajunge la un nivel apropiat cu cel de anul trecut.

„Având în vedere modificarea legislativă a cărui iniţiativă a avut-o judeţul Tulcea, vom reveni în parte la sporurile care au fost înainte de ultimele proteste. Nu în totalitate, pentru că trebuie să respectăm prevederile legale referitoare la anvelopa de 30% din fondul de salarii pe care o reprezintă sporurile”, a afirmat managerul Spitalului Județean de Urgență Tulcea, Tudor Năstăsescu.

Managerul spitalului a ținut să precizeze că nu este posibil ca sporurile angajaților să revină la nivelul anului trecut.

”Matematic, nu este posibil ca toate sporurile să revină la nivelul celor de la sfârşitul anului trecut. Încă studiem, calculăm, negociem cu sindicatele, dar, în mod sigur, noile sporuri vor intra intra în vigoare pe 15 martie”, a menţionat managerul SJU.

- Articolul continua mai jos-

Mai mulţi salariaţi ai SJU Tulcea au protestat în repetate rânduri, luna trecută, fiind nemulţumiţi din cauza scăderii sporurilor, pe fondul aplicării Legii salarizării, în unele cazuri veniturile micşorându-se cu până la 1.000 de lei.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari