Femeile beneficiază în martie de consultații gratuite la Centrul de sănătate „Sfântul Nectarie”

Femeile sunt invitate în luna martie la Centrul de sănătate „Sfântul Nectarie” pentru a-și evalua gratuit starea de sănătate, în cadrul campaniei „Pentru dumneavoastră, doamnă!”.

Femeile beneficiază de consultații gratuite la Centrul „Sfântul Nectarie”, astfel: în săptămâna 1 – 8 martie – ginecologie şi stomatologie; în săptămâna 11 – 15 martie – ORL şi chirurgie; în săptămâna 18 – 22 martie – ortopedie şi medicină internă; în săptămâna 25 – 29 martie – gastroenterologie şi psihiatrie.

„Pornind de la recomandarea medicilor de a realiza un control de rutină în fiecare an, chiar dacă nu există modificări vizibile în starea de sănătate, şi cu gândul la doamnele dragi sufletului nostru, dăm startul lunii martie cu un Mărţişor pentru fiecare bunică, mamă, mătuşă, soră sau prietenă”, spune primarul sectorului șase, Gabriel Mutu

Nu este necesară trimitere de la medicul de familie, dar consultaţia este gratuită doar pe bază de programare prealabilă la numărul de telefon 031.9593, precizează comunicatul de presă.

- Articolul continua mai jos-

Centrul de sănătate multifuncţional „Sfântul Nectarie”, unitate sanitară aflată în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, este situat în bd. Uverturii nr. 81 sector 6.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari