fbpx

Nu s-a descoperit nicio diplomă falsă în spitalele din subordinea Primăriei București

Toate cele 19 spitale aflate în subordinea Primăriei Municipiului București au fost verificate, a anunțat primarul Gabriela Firea. În urma acestor verificări nu a fost descoperită nicio diplomă falsă.

„Am dispus colegilor de la ASSMB să verifice, împreună cu managerii tuturor spitalelor care aparţin de Primăria Capitalei – 19 spitale din Bucureşti, itoate diplomele şi toate documentele celor peste 1.000 de medici care lucrează zi de zi în spitalele Primăriei Generale a Capitalei. Nu s-a depistat nicio diplomă falsă, nu s-a depistat până în acest moment nicio eroare”, a precizat edilul Capitalei.

În ceea ce privește contractele de voluntariat, în cele 19 spitale lucrează trei profesori doctori și trei tineri specialiști (trei psihologi și un fizician).

„Cred că în toată ţară ar trebui să se întâmple acest lucru, absolut cu toţii avem o răspundere – fie că lucrăm în administraţia publică centrală sau locală, fie că suntem colegii medici -, trebuie să sesizăm astfel de lucruri nedorite, pentru că ele aduc o pată asupra întregii profesii, o pată nemeritată”, a susţinut Firea.

- Articolul continua mai jos-

Referindu-se la infecţiile nosocomiale, Gabriela Firea a spus că există un regulament la ASSMB, însuşit de toţi managerii de spitale, însuşit de medici şi de asistente.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari