fbpx

Spitalul Județean din Vâlcea caută de câțiva ani un medic radiolog

Spitalul Județean de Urgență Vâlcea încearcă de câțiva ani să își completeze echipa cu un medic radiolog. În acest moment, spitalul are angajați trei medici radiologimedici radiologi, dar pentru a acoperi serviciul de gardă ar fi nevoie de cel puțin patru.

„La acest moment, la nivelul Spitalului de Urgenţă Vâlcea există încadraţi trei medici în specialitatea Radiologie şi Imagistică Medicală cu competenţă Computer Tomograf care pot efectua gărzi, iar în conformitate cu legislaţia în vigoare este necesar un număr de minimum patru medici pentru serviciul de gardă (conform O.M.S. 870/ 2004)”, a declarat directorul spitalului,  dr. Dan Ponoran.

Spitalul Județean de Urgență Vâlcea a scos de mai multe ori la concurs postul de medic radiolog, însă a rămas neocupat.

„Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea a organizat de nenumărate ori concursuri pentru ocuparea posturilor de medici cu specialitate de Radiologie şi Imagistică Medicală, ultimul concurs organizat a avut loc chiar în luna ianuarie a anului 2019, dar din păcate postul nu a fost ocupat. Postul a fost deja trimis spre publicare către Viaţa Medicală, iar comisiile de examinare sunt formate din doi membri cadre didactice cu funcţie de predare în disciplina de profil, desemnaţi de către Universitatea de Medicină şi Farmacie şi un membru desemnat de către Colegiul Medicilor Vâlcea”, a precizat directorul spitalului vâlcean.

- Articolul continua mai jos-

Spitalul Judeţean a primit anul trecut un computer tomograf nou de la Ministerul Sănătăţii, acesta fiind funcţional între orele 8,00 şi 20,00, de luni până duminică. Din luna aprilie va fi pus în funcţiune şi un aparat de RMN, primit tot de la Ministerul Sănătăţii.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari