Posturi scoase la concurs de UMF Cluj-Napoca

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca anunţă organizarea de concursuri pentru ocuparea următoarelor posturi:

Posturi scoase la concurs UMF Cluj-Napoca:

Un post administrator financiar SI la Serviciul Financiar-Contabilitate
Patru posturi de Îngrijitor pe durată nedeterminată la Serviciul Social Administrativ
Un post director administrativ grad II la Direcția Social Administrativă
Un post director grad II la Centrul de Transfer Tehnologic
Un administrator patrimoniu studii superioare grad I durată nedeterminată la Serviciul Tehnic.
Un Administrator patrimoniu S I la Serviciul Social-Administrativ.

Informații suplimentare se pot obține direct de la sediul Universitătii de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca, etaj ÎI, Serviciul Resurse Umane, camera 209.

Despre UMF Cluj-Napoca – Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca este o instituție de învățământ superior de stat și de cercetare din Cluj-Napoca, România, considerată a fi una dintre cele mai prestigioase.

- Articolul continua mai jos-

În 1919, după Marea Unire, odată cu înființarea primei universități din Transilvania cu predare în limba română, Universitatea „Dacia Superioară” din Cluj, Iuliu Hațieganu a fost numit profesor și decan al noii Facultăți de Medicină. El a fost primul dascăl care a ținut cursuri în limba română, întemeind astfel sistemul de învățământ medical superior în limba română la Cluj. Facultatea a continuat să-și dezvolte programul de învățământ și să-și crească numărul de discipline, astfel încât, în 1948, a fost creat Institutul de Medicină și Farmacie, cu Facultățile de Medicină Generală, Igienă, Pediatrie, Stomatologie și Farmacie. În anul 1990 institutul a devenit Universitatea de Medicină și Farmacie, iar în 1993, aceasta a luat numele primului său profesor de medicină clinică și decan al Facultății de Medicină, devenind Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”.
În 2011 a fost clasificată în prima categorie din România, cea a universităților de cercetare avansată și educație.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari