Copil de trei ani cu piciorul rupt, tratat pentru contuzie

Un copil de trei ani care avea piciorul rupt a primit tratament pentru contuzie la Spitalul de Pediatrie din Ploiești. Acum copilul riscă să fie operat, deoarece nu a fost tratat la timp.

Mama copilului a povestit, pe pagina sa de facebook chinurile prin care a trecut băieţelul de 3 ani, după ce a căzut şi s-a lovit la un picior, în 14 februarie.

“Dată fiind starea lui de plâns continuu şi văzând că nu mai poate să meargă, decid să merg cu el la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti. Ajunşi la spital, ni se face o foaie de interne (din care se poate vedea clar că nu conţine parafa medicală, iar semnătura este scrisă de asistentă) şi se efectuază cu greu o radiografie. După efectuarea radiografiei şi sosirea rezultatului, doamna asistentă o sună pe doamna doctor. Din spusele asistentei medicale este doar o contuzie, ea nu vede nimic grav. Menţionez clar că în tot acest timp, copilul nu este văzut, consultat de niciun medic de la urgenţe, nimic. Consultaţia are loc telefonic, cu sfatul de a da nurofen şi de e reveni luni la control (care control, nu ştiu)”, a scris Alina Constantin, pe facebook, potrivit Mediafax.

Patru zile mai târziu, când starea copilului nu s-a îmbunătățit, mama a revenit cu copilul la Spitalul de Pediatrie, dar nu a avut cine să îl consulte, medicul de gardă nu a putut fi drenajat pentru o contuzie.

- Articolul continua mai jos-

Ulterior, mama decide să îl ducă pe copil la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, unde a aflat că băieţelul are o fractură şi există riscul să fie supus şi unei operaţii, având în vedere că a stat multe zile netratat corespunzător.

Întrebat despre situaţia prezentată de ploieşteancă, managerul Spitalului de Pediatrie Ploieşti, Cătălin Vişean, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a demarat verficări în acest caz. Acesta a menționat că radiografie a fost văzută de un medic care a dat diagnosticul de contuzie.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari