fbpx
Acasă Ştiri Medicale Două noi spitale sunt parte a campaniei #SpitaleColor

Două noi spitale sunt parte a campaniei #SpitaleColor

Campania #SpitaleColor, inițiată de Denisa Radu și susținută încă de la început de Ziar Medical se extinde în spitale din toată țara.

Denisa este o tânără din București care a pornit o campanie de strângere de tablouri pictate de artiști profesioniști și persoane care pictează din pasiune pentru a le dona spitalelor de stat din România.

În luna martie a acestui an, proiectul #SpitaleColor va fi implementat în primele două spitale, la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud și la Spitalul Militar de Urgență “Dr. Constantin Papillian” Cluj Napoca, unde vor ajunge primele 100 de tablouri.

Putem anunța cu bucurie că Spitalul Orășenesc Negrești Oaș și Spitalul de Psihiatrie Săpunari, județul Călărași sunt parte a campaniei #SpitaleColor.

Articolul continua mai jos

Daniela Brăileanu, managerul Spitalul de Psihiatrie Săpunari, județul Călărași consideră că proiectul #SpitaleColor reprezintă o sursă de inspirație pentru ca și alți oameni să facă lucruri frumoase pentru cei aflați în suferință.

”Cu bucurie am luat cunoștință de inițiativa ”Spitale color” și am dorit să ne alăturăm acesteia. Ar însemna foarte mult pentru pacienții noștri să poată beneficia de acest proiect. Vă mulțumim pentru implicare, pentru respectul față de spitale și pentru dragostea față de oameni. Vă dorim putere de muncă pentru a ajuta pe cei aflați în suferință și pentru a le alina sufletele și pentru a ne inspira și pe noi să facem lucruri bune și frumoase în sprijinul celor care au atâta nevoie de noi!”, a declarat managerul Spitalului de Psihiatrie Săpunari.

Managerul Spitalului Orăsenesc Negresti Oas, Ing.Diana Mitrut a declarat că va încerca să coopteze în acest proiect, pictorii din oraș pentru a dona tablouri.

”Am aflat din mediul online despre minunată ințiativă a doamnei Denisa Radu , drept urmare m-am înscris în grupul Spitale Color de pe Facebook,  cu intenția de a înscrie și spitalul nostru în această campanie. Spitalul Orășenesc Negrești Oaș, fiind instituție subordonată Consiliului Județean Satu Mare, am comunicat conducerii Consiliului Județean Satu Mare, intenția noastră de a înscrie spitalul în Campania Spitale Color, aceasta fiind încântați de inițiativă, exprimându-și acordul și sprijinul total, precum și sprijinul de a  coopta proiectul #SpitaleColor și  pictorii din județ.

Vom discuta în acest sens cu Asociația Artiștilor Plastici din județ. Personal, consider că astfel de inițiative, încălzesc sufletul  celor implicați, a celor care dăruiesc cât și a celor care primesc. Destinatarul  final al acestei ințiative este pacientul, care aflat într-un spital, de multe ori nu are o stare de dispoziție prea bună, dar o pată de culoare, un tablou poate schimbă această dispoziție, contribuind și la un ambient plăcut. Felicitări tuturor celor implicați in acest proiect  și mulțumim cu recunoștință pentru timpul, muncă și dăruirea  cu care participați în acest proiect de suflet”, a declarat Managerul Spitalului Orășenesc Negrești Oaș.

Șapte spitale sunt deja parte a campaniei #SpitaleColor:  Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud, Spitalul Militar de Urgență “Dr. Constantin Papillian” Cluj Napoca, Spitalul de Urgență Buzău, Spitalul Orășenesc Buhuși, Spitalul Orășenesc Urlați, Spitalul Orășenesc Negrești Oaș și Spitalul de Psihiatrie Săpunari.

dezinfectanti maini farmec

Ajută-ne, dând mai departe mesajul pentru a ajunge atât la manageri de spital, cât și la pictori ce pot dona tablouri.

Persoană de contact: Denisa Radu
Pentru detalii grupul de Facebook: Spitale Color
Pagina de Facebook: Spitale Color

 

Citeste si

Urmăreşte ultimele ştiri medicale pe Youtube şi Facebook

15,929FaniÎmi place
634AbonațiAbonați-vă

SFATUL MEDICULUI Infecția cu virus hepatitic. Riscuri, prevenție, diagnosticare și tratament

Primeşte la prima oră a zilei cele mai noi ştiri din domeniul medical direct pe email!

Un serviciu oferit de către Feedburner.
Politica de confidenţialitate - https://policies.google.com/privacy

Cele mai citite

ULTIMELE ARTICOLE

Recomandări ZM

Eczema – simptome, cauze și tipuri de tratament

Denumită și dermatită, eczema reprezintă una dintre cele mai comune afecțiuni dermatologice. Deși apare...

Bolile cardiovasculare – 7 profesii care „fac rău” inimii femeilor

Bolile cardiovasculare - 7 profesii care „fac rău” inimii femeilor. Un studiu american a...

Ce este Hemofilia și care este diferența între cea de tipul A și B?

Ce este Hemofilia și care este diferența între cea de tipul A și B? ...

Cancerul de piele. Tipuri de cancer de piele, diagnostic, tratament

Cancerul de piele reprezintă o înmulțire necontrolată a celulelor pielii. Există 3 tipuri principale: carcinomul...

Adenomul de prostată – simptome, diagnostic, tratament

Adenomul de prostată este termenul cel mai des utilizat atât de pacienţi cât şi...