fbpx

Două noi spitale sunt parte a campaniei #SpitaleColor

Campania #SpitaleColor, inițiată de Denisa Radu și susținută încă de la început de Ziar Medical se extinde în spitale din toată țara.

Denisa este o tânără din București care a pornit o campanie de strângere de tablouri pictate de artiști profesioniști și persoane care pictează din pasiune pentru a le dona spitalelor de stat din România.

În luna martie a acestui an, proiectul #SpitaleColor va fi implementat în primele două spitale, la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud și la Spitalul Militar de Urgență “Dr. Constantin Papillian” Cluj Napoca, unde vor ajunge primele 100 de tablouri.

Putem anunța cu bucurie că Spitalul Orășenesc Negrești Oaș și Spitalul de Psihiatrie Săpunari, județul Călărași sunt parte a campaniei #SpitaleColor.

Daniela Brăileanu, managerul Spitalul de Psihiatrie Săpunari, județul Călărași consideră că proiectul #SpitaleColor reprezintă o sursă de inspirație pentru ca și alți oameni să facă lucruri frumoase pentru cei aflați în suferință.

- Articolul continua mai jos-

”Cu bucurie am luat cunoștință de inițiativa ”Spitale color” și am dorit să ne alăturăm acesteia. Ar însemna foarte mult pentru pacienții noștri să poată beneficia de acest proiect. Vă mulțumim pentru implicare, pentru respectul față de spitale și pentru dragostea față de oameni. Vă dorim putere de muncă pentru a ajuta pe cei aflați în suferință și pentru a le alina sufletele și pentru a ne inspira și pe noi să facem lucruri bune și frumoase în sprijinul celor care au atâta nevoie de noi!”, a declarat managerul Spitalului de Psihiatrie Săpunari.

Managerul Spitalului Orăsenesc Negresti Oas, Ing.Diana Mitrut a declarat că va încerca să coopteze în acest proiect, pictorii din oraș pentru a dona tablouri.

”Am aflat din mediul online despre minunată ințiativă a doamnei Denisa Radu , drept urmare m-am înscris în grupul Spitale Color de pe Facebook,  cu intenția de a înscrie și spitalul nostru în această campanie. Spitalul Orășenesc Negrești Oaș, fiind instituție subordonată Consiliului Județean Satu Mare, am comunicat conducerii Consiliului Județean Satu Mare, intenția noastră de a înscrie spitalul în Campania Spitale Color, aceasta fiind încântați de inițiativă, exprimându-și acordul și sprijinul total, precum și sprijinul de a  coopta proiectul #SpitaleColor și  pictorii din județ.

Vom discuta în acest sens cu Asociația Artiștilor Plastici din județ. Personal, consider că astfel de inițiative, încălzesc sufletul  celor implicați, a celor care dăruiesc cât și a celor care primesc. Destinatarul  final al acestei ințiative este pacientul, care aflat într-un spital, de multe ori nu are o stare de dispoziție prea bună, dar o pată de culoare, un tablou poate schimbă această dispoziție, contribuind și la un ambient plăcut. Felicitări tuturor celor implicați in acest proiect  și mulțumim cu recunoștință pentru timpul, muncă și dăruirea  cu care participați în acest proiect de suflet”, a declarat Managerul Spitalului Orășenesc Negrești Oaș.

Șapte spitale sunt deja parte a campaniei #SpitaleColor:  Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud, Spitalul Militar de Urgență “Dr. Constantin Papillian” Cluj Napoca, Spitalul de Urgență Buzău, Spitalul Orășenesc Buhuși, Spitalul Orășenesc Urlați, Spitalul Orășenesc Negrești Oaș și Spitalul de Psihiatrie Săpunari.

Ajută-ne, dând mai departe mesajul pentru a ajunge atât la manageri de spital, cât și la pictori ce pot dona tablouri.

Persoană de contact: Denisa Radu
Pentru detalii grupul de Facebook: Spitale Color
Pagina de Facebook: Spitale Color

- Articolul continua mai jos-

 

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari

Cele mai citite articole în ultima săptămână