Victimele falsului medic, linie telefonică specială pentru a oferi informații

Toți cei care au fost pacienții cetățeanului italian Matteo Politi/ Matthew Mode, care se dădea drept medic estetician, au acum la dispoziție o linie telefonică specială pentru a oferi informații.

Astfel, în perioada 7 – 15 februarie, de luni până vineri, în intervalul orar 8,00 – 16,00, la numărul de telefon 0213132634, un responsabil al Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti va prelua mesajele celor interesaţi să ofere amănunte în acest caz.

„Pentru acurateţea informaţiilor care stau la baza anchetei demarate de DSPMB privind activitatea medicală prestată de Matteo Politi/ Matthew Mode în clinicile din România, a fost înfiinţată o linie telefonică specială pentru a obţine informaţii despre serviciile medicale care au fost acordate de dl. Matteo Politi/ Matthew Mode”, potrivit DSMB.

Matteo Politi/ Matthew Mode a acordat în ultimul an, în cadrul mai multor clinici medicale private, servicii de chirurgie estetică, fără a avea dreptul legal de a exercita această specialitate pe teritoriul României.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari