România, raiul medicilor falși. Încă un caz descoperit de Ministerul Sănătății

Ministerul Sănătății anunță că a fost identificat un al doilea medic fals, ce profesa ilegal.

În urma verificărilor demarate la Direcția de Sănătate Publică București dupa ce s-a constatat că a fost eliberat un cod de parafă in mod ilegal, a fost identificat un al doilea medic fals.

”Pentru că există în desfășurare o anchetă demarată de Poliție și Parchet, nu putem face publice alte date legate  de acest caz. Ministerul Sănătății continuă verificările la DSPMB si va pune în continuare la dispoziția organelor de anchetă toate informațiile obținute în urma acestor verificări”, anunță Ministerul Sănătății.

Ministerul precizează că cele două persoane care au obținut cod de parafă în mod ilegal nu mai prestează  servicii medicale.

- Articolul continua mai jos-

Vă reamintim că un cetățean italian s-a dat drept medic estetician, fără a avea studii profesionale. Acesta a profesta timp de un an în mai multe clinici private din București.

Ministerul Sanatatii  va intreprinde toate  masurile  necesare pentru a asigura pentru pacienti servicii medicale in conditii de maxima siguranta, in concordanta cu reglementarile legale in vigoare.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari