Alte două spitale se alătură campaniei #SpitaleColor

În urmă cu două săptămâni, Ziar Medical.ro a descoperit campania #SpitaleColor inițiată de Denisa Radu. Denisa este o tânără din București care a pornit o campanie de strângere de tablouri pictate de artiști profesioniști și persoane care pictează din pasiune pentru a le dona spitalelor de stat din România.

Inițiativa de a colora pereții spitalelor de stat din România a încolțit pentru prima dată în mintea Denisei Radu undeva în luna septembrie a anului trecut când, din cauza unei probleme de sănătate, a ajuns la camera de gardă unde a așteptat 5 ore pentru a intra în sala de consultații.

În luna martie a acestui an, proiectul va fi implementat în primele două spitale, la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud și la Spitalul Militar de Urgență “Dr. Constantin Papillian” Cluj Napoca, unde vor ajunge primele 100 de tablouri.

Astăzi putem anunța că alte două spitale se alătură campaniei #SpitaleColor, Spitalul Orășenesc Buhuși și Spitalul Orășenesc Urlați, Prahova.

”Mi-ar face o mare plăcere, iar pentru noi, ar fi o onoare să intrăm în campania #SpitaleColor, pe care o conduceți cu atâta dragoste și convigere. Vă mulțumim din inimă!”, a transmis și Elena Cismas, managerul Spitalului Orășenesc Urlați, Prahova.

- Articolul continua mai jos-

Pentru managerul Spitalului Orășenesc Buhuși campania #SpitaleColor este ocazia de promova mediul spitalicesc drept un prieten al bolnavului.

”Felicitări pentru acest proiect minunat de care poate beneficia și Spitalul Orășenesc Buhusi. Chiar ma gândeam cum mediul de spital să fie, în măsura în care poate, mai aproape de suferința pacienților. Doresc să promovez mediul spitalicesc ca,, prieten al pacientului”. Proiectul dumneavoastră ,, #SpitaleColor” este un prim pas în promovarea acestui concept în spital”, a declarat Constantin Poiana, Managerul Spitalului Orașenesc Buhusi.

Ajută-ne, dând mai departe mesajul pentru a ajunge atât la manageri de spital, cât și la pictori ce pot dona tablouri.

Persoană de contact: Denisa Radu
Pentru detalii grupul de Facebook: Spitale Color
Pagina de Facebook: Spitale Color

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari