O echipă de cercetători din Israel a descoperit tratamentul pentru cancer

Cercetătorii israelieni afirmă că într-un an vor putea oferi un tratament pentru cancer, a susțint Dan Aridor, din cadrul companiei Accelerated Evolution Biotechnologies Ltd. (AEBi).

”Acest tratament pentru cancer va fi eficient încă din prima zi, nu va avea efecte secundare și va avea un cost mult mai mic decât cele mai multe dintre tratamentele aflate pe piață”, a declarat Aridon.

Acest anunț este unul fantastic, având în vedere că 18.1 milioane de cazuri noi de cancer sunt diagnosticate în întreaga lume în fiecare an, potrivit rapoartelor Agenției Internaționale de Cercetare a Cancerului. Mai mult, fiecare al șaselea deces din lume se datorează cancerului, ceea ce face cancerul a doua cauză de deces (doar bolile cardiovasculare cauzează mai multe decese).
Cercetătorii israelieni și-au denumit tratamentul minune MuTaTo (toxina multi-țintă).

CEO companiei din Israel, Ilan Murado, dezvăluie că la început au trebuit să identifice motivul pentru care celelalte tratamente pentru cancer nu funcționează sau în cele din urmă nu reușesc. Apoi, au găsit o modalitate de a contracara acest efect.

Acest nou tratament va utiliza o schemă care combină utilizarea peptidelor anticancerigene care țintesc fiecare celulă cancerigenă și a unei toxine care suprimă aceste celule.
“Probabilitatea de a avea mai multe mutații care să modifice toti receptorii în același timp scade puternic odată cu majorarea numărului de ținte vizate. În loc sa atacăm receptorii unul câte unul, noi atacăm câte trei receptori în același timp”, a declarat și dr. Ilan Morad.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari