fbpx

Aparatură modernă pentru tratamentul deficiențelor de auz la Spitalul Militar Central din București

Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila (SUUMC) din București oferă servicii medicale de inaltă performanţă pentru diagnosticul si tratamentul deficiențelor de auz şi a tuburărilor de echilibru.

”În cadrul programului de investiții a fost achiziţionată o combină, de ultimă generaţie, vârf de gamă pentru diagnosticul şi tratamentul audiologic şi vestibular. Infrastructura acesta ne permite ca, începând din această lună, pentru pacienţii care se adresează specialişilor Secţiei Clinice ORL sau celor din Ambulatoriul SUUMC să putem efectua investigaţii complexe pentru realizarea bilanţului audiologic şi vestibular, afecţiuni manifestate clinic sau paraclinic prin: deficienţe de auz; ţiuit în urechi (tinitus/acufene); vertij, ameţeli, tulburări de echilibru; formaţiuni tumorale şi leziuni de demielinizare la nivelul trunchiului cerebral”, transmite Spitalul Militar Central.

Citeste şi: Dr. Ioana Vodă – La Clinica Nova Explorări ORL tratăm amețeala, vertijul sau instabilitatea

Pacienții pot beneficia de acest tip de diagnostic de înaltă performanță pentru tratamentul deficiențelor de auz atât prin intermediul sistemului național de sănătate cu decontarea cheltuielilor, dar și contra-cost.

 

- Articolul continua mai jos-

Oferta serviciilor medicale oferite de cabinetul de audiologie din Ambulatoriul SUUMC cuprinde testele:

  • ATL – audiograma tonală liminară – este, cu siguranţă, cea mai cunoscută şi mai răspândită investigaţie din domeniul audiologiei.
  • Audiometria vocala – masoară funcţionarea calitativă a auzul, prin testarea inteligibilităţii vorbirii.
  • Impedancemetria ipsi si contralaterala – este un test obiectiv în diagnosticul audiologic, spre deosebire de ATL si AV care sunt teste subiective, care depind de colaborarea activă a pacientului, care culege informaţii despre integritatea membranei timpanice, volumul de aer din urechea medie (spatiul aeric din spatele timpanului) şi integritatea lanţului osicular.
  • EFT – probe pentru testarea functionalităţii trompei lui Eustachio, pentru urechea cu timpan perforat sau neperforat.

Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila continuă proceduripe pentru achiziția de dispozitive și aparatură medicală de ultimă generație pentru a oferi ervicii medicale la cele mai înalte standarde de calitate şi performanţă.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari

Cele mai citite articole în ultima săptămână