fbpx

Programări online pentru pacienți la Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca

Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca oferă pacienților posibilitatea să efectueze programări online, sau pot afla rezultatul unor analize fără a se mai deplasa la sediul instituției medicale.

Investițiile periodice ale primăriei în modernizarea și dotarea Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca au făcut ca această unitate spitalicească să ofere servicii medicale de înaltă calitate.

Spitalul deține o infrastructură medicală modernă, este dotat cu echipamente de specialitate, are o gamă largă de secții clinice, precum și o unitate de primiri urgențe.

La capitolul digitalizare și relația cu pacienții, clujenii pot accesa link-ul https://pacienti.spitalclujana.ro:444/Programari-Online pentru a se programa online sau pot afla rezultatele analizelor fără a se mai deplasa la spital, prin accesarea adresei.

- Articolul continua mai jos-

Prin Proiectul de finanțare din fonduri nerambursabile „Modernizarea și echiparea ambulatoriului din cadrul Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca, în vederea îmbunătățirii calității infrastructurii serviciilor de asistență medicală” clădirea în care funcţionează ambulatoriul de spital a fost modernizată şi supraetajată, obţinându-se 3.263 metri pătraţi de suprafaţă utilă totală. Au fost amenajate şi cabinete de nefrologie, radiologie şi imagistică medicală, dar şi reumatologie şi analize medicale, au fost cumpărate echipamente, sisteme funcţionale de consultaţie şi tratament, echipamente IT de uz medical şi 142 echipamente medicale, computer RMN, ecografe doppler 4D, băi galvanice și multe altele.

 

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari