Medicii despre fetița care a eliminat o bucată de tifon: Nu putem exclude să-și fi introdus acele bucăți

Fetița de 11 ani din Sinaia care a eliminat o bucată de tifon a fost supusă mai multor analize de către medicii din Brașov. Chiar dacă mama fetiței crede că acele bucăți de tifon au rămas în corpul fetiței încă de acum un an când a suferit o operație de apendicită, medicii nu exclud și o altă variantă. Fetița și-a introdus singură acele bucăți de tifon.
„Mai întâi să terminăm cu toate explorările. Am început în weekend, s-a făcut ecografie, iar azi s-a început cistoscopia. În funcție de ce se găsește se va intra și laparoscopic, cu camera în abdomen, și se verifică absolut tot. Investigațiile, oricât de bine le-ai efectua, nu poți să vezi tridimensional totul și atunci se completează. Se fac investigații exploratorii, sub anestezie, pentru stabilirea diagnosticului. Dacă găsim acolo ceva, îl și scoatem”, a explicat dr. Marcel Albean, potrivit Hotnews.
Medicii susțin că nu este exclusă nici varianta în care copilul și-ar fi introdus acele fire de tifon singură, acest lucru urmând să fie stabilite după investigații. „Nu putem exclude să-și fi introdus acele bucăți. Încă nu am terminat investigațiile, explorările”, a mai spus dr. Marcel Albean.
Medicul a precizat că astfel de accidente se mai întâmplă în timpul operațiilor. Acele bucăți de tifon nu puneau în pericol viața fetiței, însă ia ar fi făcut infecții repetate.
Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari