Cursă de alergare în pădurea Băneasa pentru copiii bolnavi de cancer

Participanții la cursa de alergare Băneasa Forest Run au ocazia să ajute 10 copii bolnavi de cancer să ajungă în taberele MagiCamp.

Este nevoie de aproximativ 12.000 de lei pentru ca acest lucru să se poată întâmpla. Alergătorii pot dona o sumă la alegere la înscrierea pe site sau pot dona direct pe platforma Galantom, la pagina creată special pentru acest eveniment.

”10 copii cărora boala aceasta nemiloasă le-a furat copilăria pot avea o săptămână de bucurie, de zâmbete şi de joacă la greu cu ajutorul tău. Faptul că Băneasa Forest Run a ales încă o dată drept cauză copiii care duc una dintre cele mai grele lupte – cea împotriva cancerului – contează enorm pentru aceşti mici luptători. Suntem onoraţi şi bucuroşi să continuăm acest parteneriat pe care sperăm să îl transformăm în tradiţie”, a declarat Bogdan Ciuhat, director tabără MagiCamp.

Peste 500 de participanţi sunt deja înscrişi la cea de-a treia ediţie a Băneasa Forest Run. înscrierile se pot face pe site-ul http://www.baneasaforestrun.ro/, iar locurile sunt limitate la 1.500 de alergători pentru toate probele.

- Articolul continua mai jos-

Această ediție vine cu o supriză pentru familiile care vor să facă mișcare. Părinții pot alerga alături de copiii lor într-o probă de 3 kilometri, Family Run. Copiii participă gratuit și vor avea număr și kit propriu.

Cei care vor să se bucure de pădure se pot înscrie la deja consacratele curse de cros, 11 kilometri, şi semimaraton, 21 de kilometri.

Proba Greenfield Family Run este o iniţiativă prin care transmitem că alergarea în familie este distractivă, sportul fiind o modalitate de educaţie oferită copiilor, pentru a le forma un stil de viaţă activ şi sănătos.

Patriciu Achimaș – „Lupta cu cancerul este una inegală”.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari