IMPORTANT! Reconstrucții mamare după afecțiuni oncologice, efectuate gratuit la Spitalul Județean Târgu Mureș

Procedurile de reconstrucție mamară după afecțiuni oncologice prin endoprotezare de reiau la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş. Acestea sunt finanțate prin subprogramul naţional.

„Subprogramul naţional de reconstrucţie mamară după afecţiuni oncologice prin endoprotezare se va derula şi în anul 2019 în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş. Procedurile sunt realizate gratuit în cadrul Subprogramului naţional de reconstrucţie mamară după afecţiuni oncologice prin endoprotezare, fiind decontate de Casa de Asigurări de Sănătate, inclusiv implanturile mamare necesare pentru reconstrucţie”,  a precizat, marţi, Biroul de presă al SCJU Târgu Mureş, într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

Femeile care doresc să beneficieze de acest program se pot adresa unui chirurg plastician din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş. Pacientele pot să solicite un consult chiar de la primele semne de suspiciune de neonamar. Decizia unei reconstrucţii de sân se ia de către o echipă mixtă formată din chirurg generalist, oncolog, histopatolog, radiolog, chirurg plastician.

În 2018, la Spitalul Județean de Urgență Târgu Mureș au avut loc două intervenții de reconstrucție mamară.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari