fbpx

HOROSCOPUL SĂNĂTĂȚII 10 decembrie 2018

HOROSCOPUL SĂNĂTĂȚII 10 decembrie 2018 – Află care sunt semnele celeste despre… sănătatea ta, în funcție de zodie.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie) – HOROSCOPUL SĂNĂTĂȚII 10 decembrie 2018

Hai că săptămâna începe promițător! Aveți un tonus mai bun… poate și pentru că s-a încheiat prima decadă din decembrie și Sărbătorile sunt tot mai aproape. Cu atât mai mult, sănătatea trebuie să fie prioritatea voastră. Păziți-vă de frig, ca să evitați o răceală sau, și mai grav, o gripă nărăvașă. Mâncați fructe bogate în vitamina C și/ sau administrați-vă medicamente imunizante. Iar dacă nu ați făcut încă vaccinul antigripal, e vremea să vă mai gândiți o dată la asta…

Citește și CERENȚEL – ce boli tratează. Sfatul specialistului

TAUR (21 aprilie – 20 mai) – HOROSCOPUL SĂNĂTĂȚII 10 decembrie 2018

Nu uitați ce v-ați propus să faceți! O vizită la medicul de familie e binevenită, pentru un control de rutină. Poate sunt ceva analize de făcut, poate e cazul să consultați și un specialist, în policlină – faceți tot ce e de făcut, pentru ca sărbătorile de iarnă să le petreceți liniștit, la adăpost de neplăceri… de sănătate. Dacă s-a lăsat gerul, nu plecați de acasă fără căciulă, mănuși și fular! Paza bună… trece primejdia rea.

- Articolul continua mai jos-

Citește și Tensiunea arterială tratată cu ajutorul plantelor

GEMENI (21 mai – 21 iunie) – HOROSCOPUL SĂNĂTĂȚII 10 decembrie 2018

Azi sunteți în formă – și așa și trebuie, doar săptămâna abia începe! Luați-vă de dimineață shot-ul de vitamine și lucrați în continuare pentru menținerea sănătății și spre binele vostru. O jumătate de oră de jogging – sau măcar de mers pe jos, în ritm forțat – nu au cum să vă facă rău. Mișcare, mișcare, mișcare! Trei cuvinte la ordinea zilei (știți voi ce vreau să zic!).

Citește și Cum ne menținem imunitatea crescută prin metode naturiste

RAC (22 iunie – 22 iulie) – HOROSCOPUL SĂNĂTĂȚII 10 decembrie 2018

Primul lucru pe care îl ai de făcut azi e să deschizi larg fereastra. Știi cum se zice: când soarele intră pe fereastră, boala iese pe ușă. Gerul care s-a lăsat, odată pătruns în casă, își va face și el treaba, dezinfectând casa. Așa, bine pregătit pentru o zi plină de sănătate, poți să pleci la muncă având sufletul împăcat: boala n-o să te găsească azi!

Citește și Sonoterapia – cum o folosești în tratarea cancerului

LEU (23 iulie – 22 august) – HOROSCOPUL SĂNĂTĂȚII 10 decembrie 2018

În săptămâna care abia a început, pe lista de priorități ar trebui să se afle sănătatea! Un set de analize complet o să vă spună care e cauza pentru care vă simțiți obosit, de la o vreme. Și, o dată cauza aflată, vorbiți cu medicul specialist (dacă e cazul), ca să o tratați. N-ar trebui să vă prindă și Sărbătorile așa, gata-gata să vă prăvăliți într-o depresie. Anul e menit să se încheie numai cu bucurii.

- Articolul continua mai jos-

Citește și Anemia, recomandări inedite de tratament

FECIOARĂ (23 august – 22 septembrie) – HOROSCOPUL SĂNĂTĂȚII 10 decembrie 2018

Nu renunțați la dietă, oricât de tentantă ar fi prăjitura din galantarul cofetăriei. Știți bine că aveți  o datorie solemnă față de corpul dv.: să-l țineți sănătos. Și mintea, la fel! Vă pândește un diabet și evitarea dulciurilor poate fi, în acest moment, cea mai bună strategie!

Citește și Ce este isoterapia și ce așteptări să avem de la ea

BALANȚĂ (23 septembrie – 22 octombrie) – HOROSCOPUL SĂNĂTĂȚII 10 decembrie 2018

Aveți grijă ce vă mâncați astăzi, nu este o zi bună să încercați ceva nou în ceea ce privește alimentația și nici nu este o zi bună să vă îndepărtați de la dietă, însă este un moment potrivit să introduceți cu ușurință o disciplină (a se citi: restricție) nouă. V-ați propus de ceva vreme să renunțați la lactate sau să eliminați zahărul din dieta dvs.? Acestea sunt două alegeri bune pentru dvs. și puteți lesne să faceți asta chiar de azi. O altă recomandare bună este să stați departe de mâncarea deosebit de grea sau picantă. Mai ales dacă aveți un stomac și/sau un ficat sensibil.

Citește și Lavanda. Planta minune cu peste 100 de utilizări. Beneficii și contraindicații

SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie) – HOROSCOPUL SĂNĂTĂȚII 10 decembrie 2018

Este timpul pentru câteva exerciții de întindere (stretching)! Dacă aveți vreo durere fizică sau o problemă emoțională, atunci se recomandă să vă așezați pe podea și să vă întindeți coloana vertebrală – este sigur că asta vă va ajuta! Amintiți-vă un lucru coada imaginară a scorpionului este atașată coloanei vertebrale. Orice sentiment de a fi „închis”, emoțional sau fizic, se va risipi pentru o lungă perioadă de timp. Ah, și nu uitați să consumați întotdeauna multă apă după ce vă întindeți coloana vertebrală – asta crește flexibilitatea!

-Articolul continua mai jos-

Citește și Apifitoterapia întărește sistemul imunitar

SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 20 decembrie) – HOROSCOPUL SĂNĂTĂȚII 10 decembrie 2018

Ați putea să vă simțiți azi anxios, depresiv – dar e numai vina oboselii sfârșitului de an. Implicarea în activități sociale ajută, desigur, așa că răspundeți cu „da” oricărei invitații, azi și în zilele care urmează. Aveți grijă însă și de ficat – primul organ care se resimte, atunci când ne ajunge oboseala. Hepatoprotectoarele – sub formă de suplimente alimentare sau ceaiuri – sunt de folos. Un ficat sănătos asigură, practic, eliminarea toxinelor din organism și o stare generală de bine!

Citește și Terapia cu radon – o româncă are „cheia” la Bad Gastein

CAPRICORN (21 decembrie – 19 ianuarie) – HOROSCOPUL SĂNĂTĂȚII 10 decembrie 2018

„Apa” este cuvântul de ordine al zilei. Azi puteți fi predispus la infecții ale tractului urinar sau la ceva asemănător, dacă nu ați băut o cantitate suficientă de lichide. Este vital ca rinichii – organele care vă curăță sistemul – să fie drenați de o cantitate suficientă de apă purificatoare. Sănătatea renală este foarte importantă, în aceste zile, pentru sănătatea întregului organism. Beți apă și feriți-vă de frig. O infecție urinară nu e de dorit!

Vezi și Top 5 beneficii ale consumului de miere în sezonul rece

VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie) – HOROSCOPUL SĂNĂTĂȚII 10 decembrie 2018

Azi e despre… sex și sexualitate. Sănătatea aparatului reproducător este importantă pentru nativii zodiei – fie că fac eforturi pentru a concepe un copil, fie că doar vor să-și satisfacă partenerul/partenera. Există multe produse de sănătate naturale disponibile care vă susțin în menținerea bunăstării în acest domeniu. Dar oricât ar fi ele de naturale, indicat este să nu abuzați de niciunele.

Vezi și Medicina tradițională balcanică – un punct de vedere

PEȘTI (19 februarie – 20 martie) – HOROSCOPUL SĂNĂTĂȚII 10 decembrie 2018

Astăzi este o zi minunată pentru a vă face corpul în mișcare! Fie că alegeți o oră de jogging sau o drumeție pe cărări de munte, fie că vă duceți la sala de gimnastică. Mâncați ceva ușor și alungați energia negativă cu exerciții fizice. Acasă aveți o atmosferă pașnică și caldă, binefăcătoare pentru corp și suflet – iar asta înseamnă a mânca bine – dar respectând principiile sănătoase de alimentație! – și a rămâne în siguranță! Confortul casnic cauționează și el o bună sănătate!

Citește și Leacuri din plante și ceaiuri – „toate acestea ajută”, spune acad. Irinel Popescu

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari

Cele mai citite articole în ultima săptămână