Primăria Capitalei vrea să trimită 100 de medici la cursuri și să le dea câte 10000 de lei

Potrivit unui proiect ce va fi miercuri pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București, 100 de medici din Capitală, angajaţi în spitalele din subordinea ASSMB, vor primi vouchere de 10.000 de lei, în anul 2019, pentru participarea la cursuri susţinute de clinici de renume din Europa, SUA şi Israel.

“Obiectivul principal îl constituie acordarea unui sprijin financiar în valoare de 10.000 de lei/medic, pentru un număr de 100 de medici, angajaţi ai spitalelor aflate în administrarea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), cu domiciliul în Municipiul Bucureşti”, se arată în expunerea de motive pentru aprobarea proiectului “Doctori pentru Bucureşti”.

Proiectul va fi supus votului la şedinţa de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB). Bugetul total al proiectului este de 1.008.500,00 lei.

Potrivit sursei citate, beneficiarii proiectului trebuie să aibă până în 45 de ani. La nivelul spitalelor aflate în subordinea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti sunt angajaţi 1.259 de medici încadraţi fără gărzi, dintre care 580 cu vârste sub 45 de ani. 46,06% dintre aceştia au sub 45 de ani.

- Articolul continua mai jos-

Dosarele candidaţilor se vor înrgistra pe site-ul www.assmb.ro, în cadrul secţiunii dedicate proiectului “Doctori pentru Bucureşti”.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari