fbpx
Acasă Ştiri Medicale Posturi de medici, scoase la concurs în spitalele din țară

Posturi de medici, scoase la concurs în spitalele din țară

Zeci de posturi de medici au fost scoase la concurs în spitale din toată țara. Se caută medici specialiști, la Urologie, Recuperare, Medicină Internă, Cardiologie, Boli Infecțioase, Pediatrie, ATI, Radiologie, Medicină de familie, Obstretică Ginecologie, etc.

DIRECȚIA MEDICALĂ din Ministerul Apărării Naționale scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, un post cu normă întreagă de ofițer farmacist cu drept de liberă practică la Biroul Coordonare farmaceutică, aparatură și dispozitive medicale din Structuri subordonate nemijlocit Direcției medicale.

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ „DR. POMPEI SAMARIAN” CĂLĂRAȘI scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, următoarele posturi:

Articolul continua mai jos

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Urologie la Compartimentul Urologie, Secția Chirurgie generală;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Recuperare, medicină fizică și balneologie la Compartimentul Recuperare, medicină fizică și balneologie;

 două posturi cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Medicină internă la Secția Medicină internă;

 două posturi cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Neurologie la Secția Neurologie;

 trei posturi cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Cardiologie la Secția Cardiologie;

  un post cu normă întreagă de medic primar confirmat în specialitatea Dermatovenerologie la Compartimentul DV;

  un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Dermatovenerologie la Compartimentul DV;

  un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Boli infecțioase la Secția Boli infecțioase;

 trei posturi cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Pediatrie la Secția Pediatrie;

  un post cu normă întreagă de medic primar confirmat în specialitatea ATI la Secția ATI;

 patru posturi cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea ATI la Secția ATI;

  un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Neonatologie la Secția Neonatologie;

 un post cu normă întreagă de medic primar confirmat în specialitatea Epidemiologie la Compartimentul Prevenire a infecțiilor asociate asistenței medicale;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Boli infecțioase la Compartimentul Prevenire a infecțiilor asociate asistenței medicale;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Radiologie-imagistică medicală pentru Laboratorul de Radiologie și imagistică – ecograf-computertomograf, Ambulatoriul integrat.

SPITALUL MILITAR DE URGENȚĂ „DR. ALEXANDRU POPESCU” FOCȘANI (JUDEȚUL VRANCEA) scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, următoarele posturi: – în cadrul spitalului:

 un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Medicină de urgență la Compartimentul Primiri Urgențe;

 un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Oncologie medicală la Cabinetul de Oncologie medicală; – în cadrul Centrului Militar de Sănătate Buzău, anexă a spitalului:

 un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Psihiatrie la Cabinetul de Psihiatrie;   un post cu normă întreagă de medic în specialitatea ORL la Cabinetul de ORL;

  un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Radiologie-imagistică medicală pentru Laboratorul de Radiologie-imagistică medicală.

SPITALUL MILITAR DE URGENȚĂ „DR. ION JIANU” PITEȘTI (JUDEȚUL ARGEȘ) scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Obstetrică-ginecologie la Cabinetul de Obstetrică-ginecologie din Ambulatoriul integrat.

SPITALUL CLINIC MILITAR DE URGENȚĂ „DR. IACOB CZIHAC” IAȘI scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Epidemiologie la Compartimentul Prevenire și control al infecțiilor nosocomiale – funcție civilă.

UNITATEA MILITARĂ 01297 BRĂILA din cadrul Ministerului Apărării Naționale scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Medicină de familie (medic șef) – funcție prevăzută cu grad militar.

SPITALUL MILITAR DE URGENȚĂ „DR. ALEXANDRU AUGUSTIN” SIBIU (U.M. 02460) scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, precum și prevederile Ord. ministrului apărării naționale nr. M.70/2016, un post cu normă întreagă de medic primar confirmat în specialitatea Radiologie-imagistică medicală pentru Laboratorul de Radiologie și imagistică medicală – Serviciu medicină operațională – funcție militară.

PITALUL MILITAR DE URGENȚĂ „DR. ALEXANDRU AUGUSTIN” SIBIU (U.M. 02460) scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, următoarele posturi de medici:

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Medicină de urgență la Compartimentul Primiri Urgențe – funcție civilă;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea ATI la Punctul de transfuzie – Secția ATI – funcție civilă;

 un post cu normă întreagă de medic primar confirmat în specialitatea Gastroenterologie la Compartimentul Gastroenterologie – Secția Medicină internă – funcție civilă;

 un post cu normă întreagă de medic primar confirmat în specialitatea Radiologie-imagistică medicală la Computer tomograf – Laboratorul de Radiologie și imagistică medicală – funcție civilă;

  un post cu normă întreagă de farmacist specialist confirmat în specialitatea Farmacie clinică la Secția Farmacie – funcție civilă.

SPITALUL CLINIC „DR. C. I. PARHON” IAȘI scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, următoarele posturi de medici:

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea ATI la Secția clinică ATI;

  un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Urologie la Secția clinică Nefrologie;

 un post cu normă întreagă de medic primar confirmat în specialitatea Radiologie-imagistică medicală pentru Laboratorul de Radiologie și imagistică medicală.

SPITALUL ORĂȘENESC BECLEAN (JUDEȚUL BISTRIȚA-NĂSĂUD) scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, următoarele posturi de medici:

  un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Recuperare, medicina fizică și balneologie la Compartimentul BFT;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Hematologie la Biroul Calității.

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DEVA (JUDEȚUL HUNEDOARA) scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, un post cu normă întreagă de medic rezident ultimul an confirmat în specialitatea Medicină legală la Serviciul județean de Medicină legală.

SPITALUL CLINIC DE BOLI INFECȚIOASE ȘI PNEUMOFTIZIOLOGIE „DR. VICTOR BABEȘ” TIMIȘOARA scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s.p. nr. 1.406/2006, coroborat cu prevederile art. 184 din Legea nr. 95/2006, următoarele funcții:

 șef Secția clinică Boli infecțioase II;

 șef Laborator Analize medicale.

SPITALUL ORĂȘENESC ALEȘD (JUDEȚUL BIHOR) scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, un post cu normă întreagă de medic primar confirmat în specialitatea Medicină internă, cu atestat de studii complementare în Îngrijiri paliative, la Compartimentul Îngrijiri paliative din cadrul Secției Medicină internă.

SPITALUL ORĂȘENESC CUGIR (JUDEȚUL ALBA) scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, un post cu normă întreagă de farmacist specialist confirmat în specialitatea Farmacie generală la Farmacia cu circuit închis a spitalului.

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ VÂLCEA scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Obstetrică-ginecologie la Secția Obstetrică-ginecologie I.

SPITALUL CLINIC DE URGENȚĂ BUCUREȘTI scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, următoarele posturi de medici

  un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Medicină de urgență la Unitatea Primiri Urgențe (UPU) – SMURD;

  un post cu normă întreagă de medic rezident ultimul an confirmat în specialitatea Medicină de urgență la Unitatea Primiri Urgențe (UPU) – SMURD;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Epidemiologie la Compartimentul Prevenire a infecțiilor asociate asistenței medicale.

SANATORIUL DE NEUROPSIHIATRIE PODRIGA (JUDEȚUL BOTOȘANI) scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, un post cu normă întreagă de medic primar confirmat în specialitatea Psihiatrie.

INSTITUTUL NAȚIONAL DE SĂNĂTATE PUBLICĂ BUCUREȘTI  scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, un post cu normă întreagă de medic primar confirmat în specialitatea Igienă în cadrul Centrului Național de Monitorizare a Riscurilor din Mediul Comunitar.

SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ „SF. APOSTOL ANDREI” GALAȚI scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, funcția de farmacist-șef la Farmacia spitalului.

 două posturi cu normă întreagă de medic în specialitatea ATI la Secția clinică ATI;

 un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Anatomie patologică la Serviciul Anatomie patologică;

 un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Chirurgie generală la Secția Chirurgie generală III;

 un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Gastroenterologie la Secția clinică Gastroenterologie;

  un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Nefrologie la Centrul de Hemodializă;

 un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Medicină internă la Secția clinică Medicină internă I;

 două posturi cu normă întreagă de medic în specialitatea Neurologie la Secția clinică Neurologie;

 un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Oncologie medicală la Secția clinică Oncologie medicală;

  un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Neonatologie la Secția clinică Neonatologie;

 un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Neurochirurgie la Secția clinică Neurochirurgie;

 un post cu normă întreagă de chimist pentru Laboratorul clinic de Analize medicale;

  trei posturi cu normă întreagă de medic în specialitatea Medicină de urgență la UPU-SMURD.

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ TG. JIU (JUDEȚUL GORJ) scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Chirurgie pediatrică la Compartimentul Chirurgie și ortopedie infantilă din cadrul Secției Chirurgie generală II.

SPITALUL ORĂȘENESC „AȘEZĂMINTELE BRÂNCOVENEȘTI” DĂBULENI (JUDEȚUL DOLJ) scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Pneumologie la Compartimentul Pneumologie cronici.

SPITALUL CLINIC DE OBSTETRICĂ-GINECOLOGIE „ELENA DOAMNA” IAȘI scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s.p. nr. 1.406/2006, coroborat cu prevederile art. 184 din Legea nr. 95/2006, funcția de șef Secția Neonatologie.

SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE BOTOȘANI scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s.p. nr. 1.406/2006, coroborat cu prevederile art. 184 din Legea nr. 95/2006, următoarele funcții:

 șef Secția Pneumologie I;

  șef Secția Pneumologie II.

SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE „SF. ANDREI” VALEA IAȘULUI (JUDEȚUL ARGEȘ) scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, un post cu normă întreagă de medic primar confirmat în specialitatea Radiologie-imagistică medicală pentru Laboratorul de Radiologie, imagistică medicală.

SPITALUL JUDEȚEAN MAVROMATI BOTOȘANI scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Medicină internă la Secția Medicină internă II din localitatea Botoșani, str. Marchian nr. 11.

 două posturi cu normă întreagă de medic în specialitatea Radiologie-imagistică medicală la UPU-SMURD din str. Marchian nr. 11, Botoșani;

  două posturi cu normă întreagă de medic în specialitatea Medicină de urgență la UPU-SMURD din str. Marchian nr. 11, Botoșani;

 un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Medicină de urgență la UPU-SMURD din bd. M. Eminescu nr. 12, Botoșani;

  un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Pediatrie la UPU-SMURD din bd. M. Eminescu nr. 12, Botoșani;

 un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Urologie la Secția Urologie din str. Marchian nr. 11, Botoșani;

 un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Chirurgie pediatrică la Secția Chirurgie pediatrică din bd. M. Eminescu nr. 12, Botoșani;

 un post cu normă întreagă de medic în specialitatea ATI la Secția ATI din str. Marchian nr. 11, Botoșani.

SERVICIUL PUBLIC DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ CONSTANȚA  scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Medicină de familie/Medicină generală la Serviciul Administrare creșe.

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ PIATRA NEAMȚ scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, un post cu normă întreagă de medic primar confirmat în specialitatea Medicină generală adulți/Medicină de familie, cu atestat în Asistență medicală de urgență prespitalicească, la UPUSMURD.

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ PITEȘTI (JUDEȚUL ARGEȘ) scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, următoarele posturi de medici

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Obstetrică-ginecologie la Secția Obstetrică-ginecologie;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Neonatologie la Secția Neonatologie;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Neurologie la Secția Neurologie.

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ PITEȘTI (JUDEȚUL ARGEȘ) scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s.p. nr. 1.406/2006, coroborat cu prevederile art. 184 din Legea nr. 95/2006, funcția de șef Secția Otorinolaringologie.

DIRECȚIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ A JUDEȚULUI MUREȘ  scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, un post cu normă întreagă de medic primar confirmat în specialitatea Epidemiologie la Compartimentul Supraveghere epidemiologică și control boli transmisibile – Program Național Imunizare.

INSTITUTUL DE BOLI CARDIOVASCULARE „PROF. DR. GEORGE I. M. GEORGESCU” IAȘI  scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Cardiologie la Secția clinică Cardiologie.

SPITALUL ORĂȘENESC CISNĂDIE (JUDEȚUL SIBIU) scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, următoarele posturi:   un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Chirurgie generală la Ambulatoriul de specialitate;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Medicină internă.

SPITALUL CLINIC DE BOLI INFECȚIOASE CLUJ-NAPOCA scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, un post cu normă întreagă de medic primar confirmat în specialitatea Boli infecțioase.

SPITALUL ORĂȘENESC „SF. FILOFTEIA” MIZIL (JUDEȚUL PRAHOVA) scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, următoarele posturi de medici:

 un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Pediatrie la Secția Pediatrie;

 un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Medicină internă la Secția Medicină internă;

 un post cu normă întreagă de medic în specialitatea ATI la Compartimentul ATI;

 un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Obstetrică-ginecologie la Cabinetul de Obstetrică-ginecologie din cadrul Ambulatoriului integrat;   un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Oftalmologie la Cabinetul de Oftalmologie din cadrul Ambulatoriului integrat;

 un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Dermatovenerologie la Cabinetul de Dermatovenerologie din cadrul Ambulatoriului integrat;

 un post cu normă întreagă de medic în specialitatea ORL la Cabinetul de ORL din cadrul Ambulatoriului integrat;

  un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Pneumologie la Dispensarul TBC.

SPITALUL CLINIC DE URGENȚĂ PENTRU COPII „SF. MARIA” IAȘI scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Radiologie-imagistică medicală la Unitatea Primiri Urgențe.

SPITALUL MUNICIPAL TOPLIȚA (JUDEȚUL HARGHITA) scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s.p. nr. 1.406/2006, coroborat cu prevederile art. 184 din Legea nr. 95/2006, următoarele funcții:

 șef Laborator Analize medicale;

 șef Secția Obstetrică-ginecologie.

SPITALUL MUNICIPAL TOPLIȚA (JUDEȚUL HARGHITA) scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, funcția de farmacist-șef la Farmacia cu circuit închis.

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ ZALĂU (JUDEȚUL SĂLAJ) scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s.p. nr. 1.406/2006, coroborat cu prevederile art. 184 din Legea nr. 95/2006 și cu prevederile Ord. m.s.p. nr. 1.706/2007 cu modificările și completările ulterioare, funcția de șef UPU-SMURD.

SPITALUL DE PSIHIATRIE SĂPUNARI (JUDEȚUL CĂLĂRAȘI) scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Psihiatrie la Compartiment Staționar de zi.

SPITALUL DE PSIHIATRIE „SF. MARIA” VEDEA (JUDEȚUL ARGEȘ) scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s.p. nr. 1.406/2006, coroborat cu prevederile art. 184 din Legea nr. 95/2006, următoarele funcții:

 șef Secția Psihiatrie I;

 șef Secția Psihiatrie II.

SPITALUL MUNICIPAL RM. SĂRAT (JUDEȚUL BUZĂU) scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, următoarele posturi de medici:

 două posturi cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Medicină internă;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Chirurgie generală;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Epidemiologie;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Obstetrică-ginecologie;

 trei posturi cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Neonatologie;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea ATI;

un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Neurologie;   un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Cardiologie;

  două posturi cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Pediatrie;

 două posturi cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Boli infecțioase;

 două posturi cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Radiologie-imagistică medicală;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Oncologie medicală;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Urologie.

SPITALUL DE PSIHIATRIE „SF. MARIA” VEDEA (JUDEȚUL ARGEȘ) scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, următoarele posturi:

  un post cu normă întreagă de medic primar confirmat în specialitatea Psihiatrie la Secția Psihiatrie II;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Epidemiologie la Compartimentul Prevenire a infecțiilor asociate asistenței medicale;

  un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Boli infecțioase la Compartimentul Prevenire a infecțiilor asociate asistenței medicale.

SPITALUL „PROF. DR. CONSTANTIN ANGELESCU” BUCUREȘTI scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, funcția de farmacist-șef.

SPITALUL ORĂȘENESC „REGELE CAROL I” COSTEȘTI (JUDEȚUL ARGEȘ) scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s.p. nr. 1.406/2006, coroborat cu prevederile art. 184 din Legea nr. 95/2006, următoarele funcții:

 șef Secția Medicină internă;

 șef Secția Obstetrică-ginecologie;

  șef Secția Pediatrie.

Vezi și:

Locuri de muncă ASISTENȚI MEDICALI – 44 posturi libere

Citeste si

Urmăreşte ultimele ştiri medicale pe Youtube şi Facebook

15,938FaniÎmi place
634AbonațiAbonați-vă

SFATUL MEDICULUI Infecția cu virus hepatitic. Riscuri, prevenție, diagnosticare și tratament

Primeşte la prima oră a zilei cele mai noi ştiri din domeniul medical direct pe email!

Un serviciu oferit de către Feedburner.
Politica de confidenţialitate - https://policies.google.com/privacy

Cele mai citite

ULTIMELE ARTICOLE

Recomandări ZM

CORONAVIRUSUL ȘI IZOLAREA SOCIALĂ – O PERSPECTIVĂ DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA DEPRESIEI

Un articol semnat de Dr. Lavinia Duică, Șef de lucrări la Universitatea “Lucian Blaga”...

Consilierea nutrițională în cancerul de sân

Consilierea nutritionala în cancerul de san este foarte importantă în susținerea unui tratament chimioterapic. Este...

Ce este psoriazisul? Cauze, simptome, tratament

Ce este psoriazisul? Psoriazisul este o boală de tip cronic cu determinism genetic, caracterizată...

Fasceita plantară – ce este și cum o tratezi

Obișnuim să spunem că „ne doare călcâiul”, dar nu știm că atunci ne confruntăm...

Ochi roșii și strănut – semne că ai alergie la ambrozie

Mâncărimi, ochi roșii, nas înfundat şi strănut frecvent sunt simptomele alergiei la polenul de...

Pași de urmat pentru pacienții care încep radioterapia externă

Radioterapia externă este un tratament aparte, cu multe necunoscute pentru pacient și familia acestuia....