Forumul Serviciilor și Tehnologiilor Medicale – 2018

La Cluj Napoca are loc joi, 15 noiembrie 2018, Forumul Serviciilor și Tehnologiilor Medicale, eveniment care își propune să fie o conexiune între reprezentanţii serviciilor medicale publice/private (manageri de spitale) şi cei ai tehnologiilor medicale, pe de-o parte, şi autorităţile publice, asociaţiile de pacienţi, mass-media, pe de altă parte.

Forumul Serviciilor și Tehnologiilor Medicale este organizat de publicația ZIAR MEDICAL în parteneriat cu Medical System Enterprise și se desfășoară, de la ora 16, la The Office Conference Centre – Cluj Napoca, Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 77.

La Forumul Serviciilor și Tehnologiilor Medicale participă: Laszlo Attila – președintele Comisiei de Sănătate din Senat; conf. univ. dr. Carmen Orban – manager al Institutului Clinic Fundeni; Dr. Mihai Moisescu – Direcția de Sănătate Publică; Prof. Univ. Cosmin Puia – Colegiul Medicilor; Luminița Chirilă, Rodica Biro, Stan Olga – Casa de Asigurări de Sănătate.

La Forumul Serviciilor și Tehnologiilor Medicale vor fi prezenți peste 30 de manageri de spitale județene și municipale, însoțiți de directori medicali și șefi de secții și manageri de clinici private. Totodată vor participa lideri de opinie din domeniul medical public și privat și reprezentanți ai asociațiilor naționale de pacienți: COPAC; Asociația Națională pentru Protecția Pacienților; Fundația Speranța Diabeticilor; Asociația Prader Willi din România; Alianța Națională pentru Boli Rare România; Colegiul Pacienților; Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice din România; Fundația Română pentru Bolile Lizozomale.

- Articolul continua mai jos-

Prin intermediul Forumului se vor aduce soluții concrete pentru îmbunătățirea sistemului medical, care să răspundă cât mai bine nevoilor pacienților.

În cadrul dezbaterilor vor fi discutate următoarele teme: 1. Discontinuitatea îngrijirilor pentru pacienții chirurgicali; 2. Bugetarea sistemului medical în funcție de serviciile acordate; 3. Crearea centrelor de îngrijiri de lungă durată; 4. Digitalizarea serviciilor medicale; 5. Legislația privind achizițiile publice – un obstacol sau un sprijin pentru sistemul medical; 6. Noutăți CNAS; 7. Leaderhip medical.

Tot la Forumul Serviciilor și Tehnologiilor Medicale va fi lansată, în parteneriat cu unități medicale publice și private, aplicația Hospital Plus, o premieră pe piața serviciilor medicale pentru pacienții din România.

Moderator: Loredana Corchiș, TVR.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari