Alertă 112: o persoană decedată, 4 rănite, într-un accident la Lunca Corbului

Alertă 112! Sâmbătă, 10 noiembrie, după amiază, a avut loc un accident teribil în localitatea Lunca Corbului, din județul Argeş. „Impact devastator între 4 maşini, dintre care un autocar, şi două TIR-uri. Circulaţia este blocată pe DN 65, între Piteşti şi Slatina”, scrie Jurnalul – ziar național.

În accident au fost implicate un autoturism, două autotrenuri şi un autocar, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Alertă 112. 5 victime, în accident

Cei care au sunat la 112 au anunţat că în urma accidentului s-au înregistrat între trei şi cinci victime.

Până în acest moment au primit îngrijiri medicale trei persoane, dintre care una în stop cardio-respirator.

- Articolul continua mai jos-

Iniţial, la faţa locului au intervenit trei ambulanţe, două autospeciale SMURD, un echipaj de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spumă, cărora li s-au adăugat o autospecială de transport victime multiple şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă.

Vezi și Două centre mobile de formare pentru paramedicii SMURD

ALERTĂ 112. UPDATE.

O victimă a decedat și alte patru sunt rănite, declară purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, dr. Mădălina Epure.

Un bărbat care intrase în stop cardio-respirator nu a mai putut fi salvat, în ciuda eforturilor de resuscitare ale paramedicilor.

Dintre cei patru răniți, aflăm că unul, o persoană de naționalitate greacă, a suferit multiple traumatisme și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, în vreme ce celelalte trei persoane au primit primele îngrijiri chiar la fața locului.

- Articolul continua mai jos-

Alertă 112. În accidentul de sâmbătă au fost implicate 40 de persoane, dintre care 35 se aflau într-un autocar care se îndrepta spre Grecia.

 

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari