Intervenții stomatologice sub anestezie pentru copiii cu dizabilități

Copiii cu dizabilităţi vor beneficia de intervenții stomatologice sub anestezie generală la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială „Prof. Dr. Dan Theodorescu” din Bucureşti.

Aceste intervenții stomatologice vor fi realizate de o echipă medicală formată dintr-un chirurg OMF-anestezist şi un medic dentist cu competenţă în Pedodonţie (stomatologie pediatrică). Copiii se vor prezenta cu bilet de trimitere la spital. În urma consultaţiei de specialitate realizată de o echipă medicală vor fi programaţi pentru intervenţie.

Pacienţii minori cu nevoi speciale, programaţi pentru intervenţii chirurgicale sub anestezie generală, vor primi şi asistenţă stomatologică pentru o serie de afecţiuni dentare cronice.

Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială „Prof. dr. Dan Theodorescu” din Bucureşti, aflat în administrarea ASSMB, are o experienţă considerabilă în asigurarea tratamentului de specialitate pentru copiii cu dizabilităţi, care prezintă afecţiuni chirurgicale în sfera oro-maxilo-facială.

- Articolul continua mai jos-

Iniţiativa acestei colaborări a fost determinată de solicitările adresate unităţii medicale de părinţii unor copii cu nevoi speciale. Acest demers este realizat cu sprijinul Primarului General al Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti.

Te poate interesa și:

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari